Facebook Pixel Gazzetta dello Sport: "Ο Μανωλάς κλείνει στην..."
| 2014-08-25 12:00:00

Gazzetta dello Sport: "Ο Μανωλάς κλείνει στην..."

Gazzetta dello Sport: "Ο Μανωλάς κλείνει στην..."

Η έγκυρη ιταλική εφημερίδα γράφει ότι βρέθηκε η ομάδα που θα αγοράσει τον διεθνή αμυντικό από τον Ολυμπιακό! Στα πόσα χρήματα αναφέρει ότι ολοκληρώνεται το deal;

Το σήριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του, αν πιστέψουμε σημερινό δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport".

Όπως αναφέρει η έγκυρη ιταλική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση, "απόψε ή το αργότερο αύριο η Ρόμα θα τελειώσει τη μεταγραφή του Έλληνα παίκτη".

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι σκοπός της Ρόμα είναι να δώσει 11 εκατομμύρια ευρώ για τον Μανωλά, ωστόσο θεωρείται δύσκολο ο Ολυμπιακός να αποδεχθεί μια τέτοια προσφορά, αφού κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η "Gazzetta dello Sport" ξεκαθαρίζει ότι η επικείμενη απόκτηση του Μπάσα από τη Λιλ δεν επηρεάζει την απόκτηση του Έλληνα άσου, αφού ο αμυντικός της γαλλικής ομάδας προορίζεται για παρτενέρ του Μανωλά.

Οι Τζιαλορόσι περιμένουν να κλείσει η μετακίνηση του Μπενατιά στην Μπάγερν, αλλά προς το παρόν υπάρχει διαφορά 5 εκατομμυρίων, μιας και οι Ιταλοί ζητάνε 30 μύρια και οι Γερμανοί δίνουν 25. Μόλις βρεθεί η "χρυσή τομή" εκτιμάται ότι θα τελειώσει και η μεταγραφή του Μανωλά.

ΤΣΙΤΑ τα οπίσθια της αναύτρας Κατερίνας Στικούδη στη Μύκονο! ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ   ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags