Facebook Pixel Αστέρα στο Γιουροπα έλα με θριλερική τρέλα!
| 2014-08-28 22:19:00

Αστέρα στο Γιουροπα έλα με θριλερική τρέλα!

Αστέρα στο Γιουροπα έλα με θριλερική τρέλα!

Ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε ο Αστέρας, ο οποίος αν και ηττήθηκε με 3-1 πέρασε στην επόμενη φάση χάρη στο 2-0 της Τρίπολης. Ο Γκόιαν ο σκόρερ της ελληνικής ομάδας.

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης. Η Ελληνική ομάδα, αν και ηττήθηκε με 3-1 πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά από θριλερική αναμέτρηση, στην οποία η Μακάμπι διεκδίκησε το εισιτήριο της πρόκρισης, με τη διαιτησία να την σπρώχνει με τα μπούνια...

Η Μακάμπι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αφού ήθελε δύο γκολ για να κάνει την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα (2-0). Οι Ισραηλινοί έκαναν δύο ευκαιρίες με τον Μπεν Μπασάτ και μετά το 18ο λεπτό άρχισαν να πέφτουν σε απόδοση. Έτσι βρήκε ευκαιρία ο Αστέρας και χτύπησε στο 23' με τον Γκοϊάν να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι όμως τέσσερα λεπτά αργότερα κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Ύστερα από κάθετη πάσα του Ζάχαβι, ο Μπαντάς κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι Ισραηλινοί το πάλεψαν μπας και καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή. Η διαιτησία μάλιστα τους βοήθησε. Στο 54' κέρδισαν ένα φάβα πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ζάχαβι που σημείωσε το 2-1. Η Μακάμπι το πίστευε και ο Αστέρας της έδωσε πολλά δικαιώματα. Στο 76' δε ο νεοεισερχόμενος Πρίτσα έκανε το 3-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του που ήθελε άλλο ένα γκολ για να πάρει επική πρόκριση!

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο οι Ισραηλινοί πίεζαν. Στην εκπνοή του αγώνα είχαν δοκάρι με τον Ζάχαβι, ενώ τα απαράδεκτα 5 λεπτά καθυστερήσεων τους έδωσαν τον αέρα να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Οι Αρκάδες όμως άντεξαν! Θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και ένα γκολ και να κόψουν τον βήχα των... Μακάμπριων. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ελληνική ομάδα να χάνει με 3-1, χάρη στο 2-0 της Τρίπολης όμως, πέρασε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για μία ιστορική πρόκριση για τους Πελοποννήσιους, αφού για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.


Δείτε πώς παρατάχθηκαν οι ομάδες:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags