Facebook Pixel Τι μεταγραφές σκάνε στον ΠΑΟΚ!
| 2014-08-28 23:24:00

Τι μεταγραφές σκάνε στον ΠΑΟΚ!

Τι μεταγραφές σκάνε στον ΠΑΟΚ!

Τρέχει το ρεπορτάζ στην Τούμπα μετά την πρόκριση στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ποιος είναι ο κλεισμένος επιθετικός και ποια η... έκπληξη;

Σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ έφερε η πρόκριση στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το εντυπωσιακό 4-0 κόντρα στην Ζίμπρου στην Τούμπα.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου με συνθήματα ζήτησαν από τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει μεταγραφές και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ φαίνεται πως θα κάνει την επιθυμία τους πραγματικότητα, αφού η ομάδα θα προχωρήσει άμεσε σε δύο κινήσεις!

Η πρώτη μεταγραφή θα είναι για την κορυφή της επίθεσης και το πρώτο φαβορί είναι είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι με την Ζίμπρου. Ο Έλληνας φορ συζήτησε ξανά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και το τελικό ραντεβού θα γίνει το πρωί της Παρασκευής.

Αυτή όμως δεν θα είναι η τελευταία κίνηση του Δικεφάλου, αφού οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για ακόμα έναν παίκτη, ο οποίος όμως δεν θα είναι ούτε κεντρικός αμυντικός ούτε και εξτρέμ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ ψάχνει για «οκτάρι»!

Σούπερ σέξι ατύχημα: Ο φακός την «εντόπισε» χωρίς εσώρουχο! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags