Facebook Pixel «Δεν χαλαρώνουμε»
| 2014-09-05 01:35:00

«Δεν χαλαρώνουμε»

«Δεν χαλαρώνουμε»

Το μήνυμα ενόψει του νοκ άουτ αγώνα με τη Σερβία έστειλε μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Αργεντινής ο Φώτης Κατσικάρης.

«Η ομάδα κάνει πολλή καλή δουλειά σε αυτό τον όμιλο ξεκινώντας απ'το πρώτο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, ήταν κλειδί για την επιτυχία μας μέχρι να φτάσουμε μέχρι στα τελευταία 2 δύσκολα παιχνίδια μας. Με την Αργεντινή βρήκαμε λύσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δουλειά που κάναμε. Τώρα για 40 λεπτά θα παίξουμε για το μέλλον μας στη διοργάνωση», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για τα κενά διαστήματα:

««Τα λάθη είναι μεγάλο μέρος αυτού του παιχνιδιού. Ευτυχώς δεν τα πληρώνουμε τα κενά διαστήματα. Ήμασταν καλή στην άμυνα και καταφέραμε να μην μας επηρεάσει».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τη Σερβία είπε: «Είναι νοκ άουτ παιχνίδι. Η ομάδα έχει ωριμάσει, έχει αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεται να χαλαρώσουμε. Ένα από τα ατού της ομάδας είναι ότι ελέγχουμε από την πρώτη μέρα τα συναισθήματά μας. Έχουμε τη νοοτροπία και το χαρακτήρα να μη μένουμε στις νίκες μας. Θα προετοιμαστούμε σοβαρά για τον αγώνα με τη Σερβία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τα λάθη μας, τι πρέπει να βελτιώσουμε και να εστιάσουμε στα δυνατά μας σημεία σαν ομάδα» .

Για τον Τεόντοσιτς τόνισε: «Είναι επικινδυνος, μεγάλο ταλέντο, θα τον περιορίσουμε με ομαδική δουλειά».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Γιάννη Μπουρούση, απάντησε: «Έπαιξε με την καρδιά του. Ακόμη και όταν ήταν εξουθενωμένος, ήταν καθοριστικός. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τον Σκόλα στην άμυνα και ταυτόχρονα να παίζεις τόσο σημαντικό ρόλο στην επίθεση. Είναι ένας παίκτης νικητής, με μεγάλη καρδιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags