Facebook Pixel Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
| 2014-09-15 15:20:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Αναλύσεις και εκτιμήσεις για το σημερινό κουπόνι.

424. ΑΜΚΑΡ – ΟΥΡΑΛ

Η Άμκαρ σημείωσε την πρώτη της φετινή νίκη, καθώς επιβλήθηκε της Σπαρτάκ Μόσχας με 2-0. Κατά τη διάρκεια της διακοπής ο προπονητής Σλάβονλιουμπ Μούσλιν δούλεψε πάνω στην παραγωγικότητα και την τελική προσπάθεια, καθώς η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει. Την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο Ογκούντε (μ). Η Ουράλ έχει πρόβλημα. Δεν έπαιξε και πάλι καλά και ηττήθηκε από την Τέρεκ Γκρόζνι 0-1. Έχει υποστεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες και δεν έχει καταφέρει να πάρει «τρίποντο» φέτος, παρά μόνο μία ισοπαλία. Παρουσιάζει και αυτή πρόβλημα στο σκοράρισμα.

425. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Στην πρώτη αναμέτρηση της Ανόρθωσης για το πρωτάθλημα ηττήθηκε στην έδρα της Ομόνοιας 2-3, δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά. Θέλει την πρώτη νίκη στο γήπεδό της και μπροστά στο κοινό της και στοχεύει σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Εδώ και τρία χρόνια, πάντως, δεν έχει καταφέρει να νικήσει στην έδρα της την ΑΕΚ. Αρκετές οι επιστροφές με τους Σαμπάλα, Γκαρσία, Μάκο και Καμίνσκι να δίνουν το παρόν. Εκτός είναι ο Δημητρίου (μ). Στην πρεμιέρα η ΑΕΚ διέλυσε τον Απόλλωνα Λεμεσού με 5-2, όμως τη 2η αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με σκορ 2-0 χωρίς να παίξει καλά. Επιστρέφει ο Βάντερ (μ), εκτός παραμένουν οι Χαραλάμπους (α), Σίπο (α). Έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί είναι ο νεοαποκτηθείς Ορτίθ (μ).

426. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΚΟΥΜΠΑΝ

Η Τέρεκ πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Ουράλ και συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες. Έχει υποστεί μόλις μία ήττα ως τώρα και ελπίζει πως και μετά τη διακοπή θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Εντός έδρας είναι αρκετά πιο δυνατή. Η Κούμπαν κατάφερε να περάσει νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Άρσεναλ Τούλα χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Έχει σημειώσεις τρεις συνεχόμενες νίκες και παραμένει αήττητη, ωστόσο, το πρόγραμμα ήταν βατό. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς η μετά απ’ αυτό το ματς υποδέχεται τη Ρούμπιν και μετά δίνει τρία σερί ματς στη Μόσχα!

427. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Εργοτέλης υπέστη δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές και η διοίκηση αντικατέστησε τον Φεράντο με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Στόχος του Έλληνα τεχνικού να βελτιώσει την ομάδα στον τρόπο ανάπτυξης και τη δημιουργία φάσεων. Εκτός παραμένουν οι Μπαμ Μπαμ (ε), Άλαν (μ) και Χαντί (μ). Τιμωρημένος είναι ο Μεγί (α). Ο Πλατανιάς τώρα, δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, καθώς ηττήθηκε 0-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ γνώρισε συντριβή στα Χανιά 0-4 από τον ΠΑΟΚ. Αναζητάει την πρώτη του νίκη και φυσικά το γκολ που ακόμα δεν έχει έρθει. Επιστρέφει από τιμωρία ο Ζουμπουλάκης (α). Τιμωρημένος είναι ο Τετέ (α).

428. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΧΟΜΠΡΟ

Η Χόμπρο ήταν το φαβορί για υποβιβασμό, αλλά η νεοφώτιστη πάει σούπερ και η Σοντερίσκε είναι αυτή που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Η πίεση είναι μεγάλη για την ομάδα του Λαρς Σοντεργκάαρντ, που έχει τραυματίες τους Αγιούμπ Σόρενσεν (μ), Μπορν (μ), Στορμ (μ) και αμφίβολους τους Μπέκμαν (α), Αμπσάλονσεν (ε). Κανείς δεν πιστεύει ότι η Χόμπρο θα μείνει ψηλά για καιρό. Η ομάδα του Γιόνας Νταλ δεν έχει, όμως, άγχος και κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά. Οι αντεπιθέσεις αποτελούν σημείο αναφοράς, αλλά αντιμετωπίζει μία ομάδα με ίδιο στιλ. Οι Ράσμους Κρίστενσεν (μ), Μπόγκε (α) είναι αμφίβολοι.

429. ΤΡΟΜΣΟ – ΧΟΝΤ

Αιφνιδιάστηκε η Τρόμσο στα πρώτα λεπτά κόντρα στη Μιοντάλεν και την πάτησε. Δεύτερη ήττα μέσα σε ένα μήνα, ωστόσο δαιτηρεί τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθεία άνοδο. Η Χοντ είναι ακρετά επικίνδυνη, όμως η Τρόμσο έχει και το υλικό και την έδρα για να πάρει τους βαθμούς. Η Χοντ είναι από τις ομάδες που σύντομα θα γίνουν αδιάφορες. Έχασε με κάτω τα χέρια από τη Σάντεφιορντ και παραμένει στη μέση της βαθμολογίας. Κόντρα στην Τρόμσο έχει χάσει και τα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια, όμως εκτός έδρας «δαγκώνει». Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Άντερσεν.

430. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΚΑΛΜΑΡ

Με τρεις νίκες σερί και σε φόρμα η Έρεμπρο που ουσιαστικά έχει σώσει τη σεζόν και πάει πλέον για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ακόμα ένα παιχνίδι αυτό με την Κάλμαρ, στο οποίο θα παίξει πλήρης και με την ισχυρότερη 11άδα του ο Άξεν. Η αστάθειά της, στερεί τις ελπίδες για την 4η έστω θέση στην Κάλμαρ, όπως και την πιθανότητα ευρωπαϊκής εξόδου. Κρίσιμο το ματς με την Έρεμπρο, αλλά εκτός έδρας έχει 6 σερί ήττες και 8 ματς δίχως νίκη. Εκτός αγώνα ο τιμωρημένος βασικός σέντερ μπακ Μάρκους Νίλσον.

431. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Πιο ντεφορμέ δεν γίνεται. Αυτό ισχύει στη Νόρκεπινγκ που ακόμα «αναπνέει» στη γραμμή των μπαράζ σωτηρίας, λόγω των Μίαλμπι και Μπρομαποϊκάρνα. Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή. Εκτός αγώνα μένει λόγω τιμωρίας ο μεσοεπιθετικός Κούγιοβιτς (4 γκολ). Υποβιβασμένη η Μπρομαποϊκάρνα χωρίς να έχει ελπίδες για κάτι καλό. Καθένας παίζει για τη μεταγραφή του πλέον και δεν βγάζει καν την ομαδικότητα και το πείσμα των περασμένων μηνών που μπορούσε να έχει κάνει νίκες. Αποχώρησε τραυματίας ο Αλμπορνόζ και είναι αμφίβολος με τη Νόρκεπινγκ. Απέχει μακροχρόνια ο μέσος Τρόνετ.

432. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Ουσιαστικά αδιάφορη η Βάρναμο, παίζει για να σώσει γρήγορα τη χρονιά και να κλείσει με ένα καλό πλασάρισμα. Ο βασικότατος επιθετικός Φάντι (5 γκολ) συμπλήρωσε κάρτες και μένει εκτός αγώνα κόντρα στην Άνγκελχολμς. Παραμένει εκτός λόγω τιμωρίας και ο αναντικατάστατος μπακ Κλάεσον (2 γκολ). Δύο σερί ήττες έχουν κρατήσει σε επικίνδυνη θέση την Άνγκελχολμς. Κρίσιμο το ματς με τη Βάρναμο και θα παρουσιαστεί ενισχυμένη. Επιστρέφουν από τιμωρία ο βασικός τερματοφύλακας Πιζντρόφσκι, και ο αναντικατάστατος μέσος Κάρλσεν (3 γκολ). Έτοιμος πιθανότατα και ο προερχόμενος από τραυματισμό ηγετικός μπακ Νίλσον.

433. ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Με τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς πήρε ανάσα η Λαντσκρόνα, αλλά ακόμα είναι σε θέση μπαράζ σωτηρίας και κανείς δεν μπορεί να εφησυχάσει! Αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Σίριους ο βασικότατος μέσος Νταλ (2 γκολ), αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος κόντρα στην Έστερσουντ. Δεν έχει άλλα προβλήματα ο Πότερ. Έχασε έδαφος η Έστερσουντ με τις δύο σερί γκέλες, δύσκολα πια θα μπορέσει να απειλήσει την τριάδα της κορυφής για να διεκδικήσει άνοδο. Μαθηματικά, πάντως, έχει βάσιμες ελπίδες. Εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει ο μπακ Μπέρκβιστ.

434. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Όλα καλά πήγαν για την Ακίσασπορ στην πρεμιέρα. Ο κόουτς Ακτσάι είπε ότι όπως βοήθησε η τύχη τώρα έτσι μπορεί να γυρίσει την πλάτη στη συνέχεια. Συνεχείς εκκλήσεις στον κόσμο, αλλά δεν αναμένεται μεγάλη ανταπόκριση ενόψει Σιβασπόρ. Αμφίβολος ο έμπειρος γκολκίπερ Νταγλάρογλου. Απών ο τιμωρημένος μέσος Κουατέ. Η Σίβασπορ απέτυχε να καθαρίσει το ματς με την Γκαζιαντέπ και το πλήρωσε, εκεί στάθηκε ο Ρομπέρτο Κάρλος. Στη διακοπή ταξίδεψε στο Κόσοβο (2-0 την Πρίστινα σε φιλικό). Χαλαρός ο Κάρλος, έδωσε και ρεπό. Τραυματίες ο σέντερ μπακ Μανουέλ Ντα Κόστα και ο φορ Κρισάντους.

435. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Ολοένα και περισσότεροι παίκτες κάνουν λόγο για πρωτάθλημα στην Μπεσίκτας. Από την άλλη ο κόουτς Σλάβεν Μπίλιτς παραμένει σιωπηλός. Ο κόσμος θα πάει για να δει τον Ντεμπά Μπα, που δεν έπαιξε στην πρεμιέρα, ενώ στην ενδεκάδα μπαίνει και ο Πέδρο Φράνκο. Προσπαθεί να κατασταλάξει σ’ ένα σύστημα ο Κροάτης. Τιμωρημένος ο Οζιακούπ (μ). Αλλάζει στο πιο αμυντικό 3-5-2 ο Οζντιλέκ ενόψει Μπεσίκτας, καθώς στην πρεμιέρα έπαιξε με 4-4-2. Αυτό διότι στον φιλικό διασυρμό με σκορ 6-2 από την Τραμπζονσπόρ, η ομάδα του ήταν απλά θεατής του ματς. Ο προπονητής ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα. Τραυματίας και εκτός ο φορ Λούα Λούα, τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Μπερμπέρ.

436. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Μόλις πήρε μία ανάσα και απομακρύνθηκε από τα μπαράζ σωτηρίας η Χέλσινγκμποργκ, άρχισαν πάλι οι τραγικές εμφανίσεις. Αναξιόπιστη ομάδα όσο κι αν παίζει πλήρης η αγωνιστική της εικόνα είναι απογοητευτική. Μόνη... σωτηρία το κίνητρο ενός αγώνα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Μείωσε στους τέσσερις τη διαφορά από την κορυφή η ΑΪΚ και ελπίζει ακόμα σε τίτλο. Ειδικά τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μάλμε. Το θετικό είναι πως πιθανότατα επιστρέφει από τραυματισμό ο μπακ Λόρεντζον (3 γκολ) και εξέτισε και ο μέσος Μόρο (2 γκολ).

437. ΣΙΡΙΟΥΣ – ΓΚΑΪΣ

Τέλος στα όποια όνειρα ανόδου έδωσαν οι ισοπαλίες στη Σίριους. Θα εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητές της, αλλά ουσιαστικά δεν προλαβαίνει. Παίζει πλήρης με την ΓΚΑΪΣ, από την οποία έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς πέρσι και φέτος (πρωτάθλημα, Κύπελλο). Πήρε ακόμα έναν βαθμό η Γκάις και συνεχίζει την βαθμολογική άνοδο, απέχει πλέον έναν βαθμό από την απευθείας παραμονή. Μεγάλο ματς αυτό με τη Σίριους και ο Λιουνγκ δεν έχει προβλήματα, θα παρατάξει την ισχυρότερη 11άδα, καθώς εξέτισε και επιστρέφει και ο βασικός μπακ Γκούσταφσον (1 γκολ).

438. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Γιονγκ Άγιαξ δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα των Ανδρών και γνώρισε τρεις σερί ήττες. Σε αυτό το διάστημα δέχθηκε 10 γκολ. Δύσκολα θα παραμείνει σταθερός. Εξέτισε την ποινή του ο στόπερ Ντένσβιλ. Παραμένει τιμωρημένος ο καλός επιθετικός Ζίφκοβιτς. Εκτός ο μέσος Κεσκίν. Η Σπάρτα Ρότερνταμ γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν από τη Φόλενταμ (5-0). Σε φιλικό κατά τη διάρκεια της διακοπής κέρδισε τη Βέστερλο (3-2). Δύσκολα θα αγωνιστεί ο στόπερ Μπιέλιτσα, που αποτελεί φετινό μεταγραφικό απόκτημα. Εκτός ο βασικός δεξιός μπακ-χαφ Νις και ο έμπειρος στόπερ Μπρούερ.

439. ΓΙΟΝΓΚ ΤΒΕΝΤΕ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Η καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου χάρισε στη Γιονγκ Τβέντε το τρίποντο (2-1) στο Βααλβάικ, αν και στην επανάληψη δέχθηκε μεγάλη πίεση. Πολλές φορές η απειρία της είναι εμφανής, αλλά είναι ομάδα χτισμένη σε σωστές βάσεις. Δόθηκε δανεικός ο 19χρονος φορ Χόλτσερ. Πρακτικά πλήρης η αποστολή. Η Γιονγκ Αϊντχόφεν προηγήθηκε στο εντός έδρας ματς με τη ΦΚ Αϊντχόφεν, αποκτώντας ταυτόχρονα το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως στη συνέχεια απογοήτευσε και γνώρισε την ήττα (3-1). Μέχρι στιγμής δεν δείχνει να βρίσκεται στα περσινά επίπεδα. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στην πλευρά των φιλοξενούμενων.

440. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.

Σαρωτική με τον Καντέιας στο ντεμπούτο της η ΄Νυρεμβέργη. Σούπερ νίκη με 4-0 μέσα στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Ο Ισπανός μέσος έκανε πράγματα και θαύματα στην πρεμιέρα του. Έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με την Μπάνικ Μοστ σε φιλικό ματς. Αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Σέφερ. Εντυπωσιακό πέρασμα με 3-0 στο Άουε για τη Φορτούνα. Δείχνει να ξυπνάει επιτέλους, αλλά θέλει διάρκεια. Στο 0-0 έμεινε με την Αϊντχόφεν. Κακό έδαφος για τη Φορτούνα στη Νυρεμβέργη. Σε Μπουντεσλίγκα και Τσβάιτε Λίγκα, η Νυρεμβέργη μετρά 9 νίκες στα 10 τελευταία εντός έδρας ματς με τη Φορτούνα. Μία η νίκη του Ντίσελντορφ στην έδρα των Φράγκων, το 1997 (1-0). Ήρθε ο αμυντικός Τα από το Αμβούργο. Έτοιμος ο εξτρέμ Μπέλινγκχαουζεν. Αμφίβολος ο μπακ Σμίντγκαλ.

441. ΤΡΟΥΑ – ΟΣΕΡ

Η Τρουά υποδέχεται την Οσέρ, στο μεγάλο ντέρμπι της Βουργουνδίας. Η γηπεδούχος έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (τελευταίο 0-4 στην Αζαξιό). Θέλει να συνεχίσει το σερί της, για να διατηρήσει το προβάδισμα της. Στην έδρα της είναι δυνατή. Απόντες οι Εντιάγ (στόπερ, 4/0), Κολάν (δεξί μπακ, 1/0), Καμπό (εξτρέμ, 2/0), Νταρμπιόν (μ-ε, 3/0), Ζαν (ε, 5/3). Η Οσέρ στον αντίποδα, προβλημάτισε έντονα στο 1ο κομμάτι της σεζόν (έχασε 1-2 απ’ την Ανζέ). Στα τέλη Αυγούστου προχώρησε σε τέσσερις μεταγραφές (σε όλες τις γραμμές), για να γίνει λίγο πιο ανταγωνιστική. Θα δώσει χώρο στην Τρουά και θα τρέξει στην κόντρα. Απόντες οι Σαμαριτάνο (μ-ε, 1/0), Γκρανίκ (ε, 2/0), Ναμπάμπ (ε).

442. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΛΑΤΙΝΑ

Η Λιβόρνο σε αντίθεση με τις Κατάνια και Μπολόνια, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα προσαρμογής (0-1 στην Μπρέσια). Τα τελευταία χρόνια άλλωστε κάνει συχνά το ...δρομολόγιο μεταξύ Serie A και Β, οπότε δείχνει ικανή να επιστρέψει άμεσα στη «μεγάλη» κατηγορία. Μία ισοπαλία και μία νίκη έχει έως τώρα αλλά και περιθώρια βελτίωσης. Τραυματίας ο μέσος Λούτσι. Με τη σειρά της η Λατίνα δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή που είχε από νωρίς, κόντρα στη Βιτσέντζα και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της (0-0). Έχει τέσσερις βαθμούς χωρίς όμως να πείσει με τις εμφανίσεις της. Είναι πάντως η μόνη ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει δεχθεί γκολ. Τραυματίες οι Ντι Τζενάρο, Ασόνγκ, Φιλιομένι

443. ΕΪΜΠΑΡ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Η Εϊμπάρ λίγο ήθελε να κάνει την έκπληξη στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο. Ξεκίνησε νωθρά, αλλά βελτιώθηκε αισθητά μετά το 30’ και στα τελευταία λεπτά απώλεσε 2-3 καλές στιγμές της για να ισοφαρίσει. Τελικά ηττήθηκε με 2-1. Υπολογίζεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο φορ Λέκιτς. Τραυματίας ο αρ. μπακ Ντιντάκ. Στην Λα Κορούνια απ’ την άλλη πλευρά τα κενά στην άμυνα την πλήγωσαν, αλλά στάθηκε όρθια στις καθυστερήσεις και «έσωσε» τον βαθμό με τη Ράγιο (2-2). Ενισχύθηκε σημαντικά την ύστατη ώρα με τους Σίντνεϊ (στόπερ, Μπενφίκα), Ντιακιτέ (στόπερ, Σάντερλαντ), Χουανφράν (μπακ, Μπέτις), Πόστιγκα (φορ, Βαλένθια). Αμφίβολοι οι Σαλομάο (εξτρέμ), Λούκας (επ. χαφ).

444. ΒΕΡΟΝΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Η Βέρονα θέλει να κάνει πορεία ανάλογη της περσινής. Άρχισε καλά με την ισοπαλία στο Μπέργκαμο (0-0) όπου μπορούσε ακόμα και το τρίποντο και τώρα αναζητά την πρώτη της νίκη. Είναι ανώτερη, δυνατή εντός και ενισχύθηκε περισσότερο τις τελευταίες μέρες. Τραυματίας είναι ο Σάλα. Η Παλέρμο στον αντίποδα, στις καθυστερήσεις παραχώρησε ισοπαλία στη Σαμπντόρια (1-1), έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα. Το κλίμα στις τάξεις της δεν είναι καλό και χρειάζεται μια επιτυχία, δεν έχει πείσει όμως, ενώ ο προπονητής Ιακίνι δεν αισθάνεται πολύ άνετα. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Μουνιός και ο μέσος Ντέλα Ρόκα.

445. ΧΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Χαλ μπορεί να άρχισε καλά, να δυνάμωσε στο φινάλε των μεταγραφών με τους Ντιαμέ (μ., Γουέστ Χαμ), Ραμίρες (μ., Σαουθάμπτον), Μπεν Αρφά (μ., Νιούκαστλ), Ερνάντες (ε., Παλέρμο), αλλά οι ιδιοτροπίες του Ασέμ Αλάμ την έχουν αποσυντονίσει (2-1 στην έδρα της Άστον Βίλα). Τραυματίες οι Ρόμπερτσον (α., 3/0), Σνόντγκρας (μ., 1/0). Η Γουέστ Χαμ τώρα, θέλει να… ρεφάρει τη νέα εντός έδρας απώλεια από τη Σαουθάμπτον (1-3). Δεδομένο είναι ότι με το αγωνιστικό στιλ του Σαμ Άλαρνταϊς, τέτοια ματς τής ταιριάζουν περισσότερο, τώρα που δυνάμωσε με τους Σονγκ (μ., Μπαρτσελόνα), Αμαφλιτανό (μ., Μαρσέιγ). Εκτός οι Νόλαν (μ., 1/0), Κάρολ (ε., 0/0).

446. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ – ΟΛΙΜΠΟ

Η Νιούελς σ’ ένα ανοιχτό ματς, έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στη Βελέζ Σάρσφιλντ (0-0). Δυσαρεστημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του δήλωσε ο προπονητής Ράτζιο. Διαθέσιμοι ο αμυντικός Κάσερες και ο επιθετικός Σκόκο. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Ροντρίγκες και Τέβεζ. Δύσκολα ο αμυντικός Κάσκο. Η Ολίμπο τώρα, έπαιξε από νωρίς με παίκτη λιγότερο απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς και παρά την προσπάθειά της, στο τέλος ηττήθηκε (0-1). Αρκετά τα παράπονα για τη διαιτησία. Αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ο αμυντικός Σιλς και ο επιθετικός Μπόρχα και μετά το τέλος του ματς ο στόπερ Φούριος και δεν υπολογίζονται.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags