Facebook Pixel «Μάτια» της Άρσεναλ απόψε στην Λεωφόρο!
| 2014-09-18 18:45:00

«Μάτια» της Άρσεναλ απόψε στην Λεωφόρο!

«Μάτια» της Άρσεναλ απόψε στην Λεωφόρο!

Άνθρωπος των «κανονιέρηδων» βρίσκεται στην Αθήνα και θα δει από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Μόσχας. Διαβάστε ποιους «τσεκάρει».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας για την πρεμιέρα του στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά για τη μεγάλη επιστροφή του στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Το συγκεκριμένο ματς δεν απασχολεί φυσικά μόνο τους φιλάθλους των δύο ομάδων, αλλά βρίσκεται στο μπλοκάκι και πολλών σκάουτερ, οι οποίοι εκτιμούν πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αγωνιστούν πολλοί ποδοσφαιριστές που... αξίζει να ρίξεις μία ματιά.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, απόψε στην Λεωφόρο θα βρίσκονται και αρκετοί σκάουτερ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», στο γήπεδο του «Τριφυλλιού» θα βρίσκεται σίγουρα και άνθρωπος της Άρσεναλ!

Ο σκάουτερ των «κανονιέρηδων» έχει συγκεκριμένα ονόματα στην ατζέντα του και έρχεται να τους «τσεκάρει» σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ωστόσο, οι πληροφορίες του Σκύλου αναφέρουν πως κόντρα στα δημοσιεύματα, η Άρσεναλ δεν έρχεται για να δει τον Καρέλη, αλλά για να «διπλοτσεκάρει» τους Κοκόριν και Σαμπά της Ντιναμό Μόσχας.

Ωστόσο, η παρουσία και μόνο των ανθρώπων της Άρσεναλ στην Λεωφόρο, μπορεί να λειτουργήσει ως έξτρα κίνητρο για τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν μπροστά τους μία μοναδική ευκαιρία να τους εντυπωσιάσουν και να μπουν στη μεγάλη λίστα με ταλέντα ανά την Ευρώπη που συμπληρώνει συνεχώς ο Αρσέν Βενγκέρ...

Μην το χάσετε: Ίσως το πιο σέξι βίντεο στην ιστορία του διαδικτύου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags