Facebook Pixel No jump no glory! (BINTEO)
| 2014-10-14 17:53:00

No jump no glory! (BINTEO)

No jump no glory! (BINTEO)

Λίγες ώρες έμειναν για να δοθεί η εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague και η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε μια νέα καμπάνια, με hashtag #nojumpnoglory. Τι εννοεί;

Όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου "το άλμα είναι σημαντικό στο μπάσκετ. Χωρίς αυτό, το άθλημα δεν θα ήταν το ίδιο. Να φτάνεις πιο ψηλά, να σουτάρεις καλύτερα, να καρφώσεις πιο δυνατά, να κόψεις τους αντιπάλους, να πάρεις ριμπάουντ, να κάνεις ένα ακόμα βήμα για τη δόξα.

Εκτός γηπέδων, το να πηδάς ψηλά συμβολίζει την υλοποίηση των στόχων, το να συναντάς νέες προκλήσεις, να ξεπερνάς τις δυσκολίες, να ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες με διάφορους τρόπους.

Οι... αέρινοι σταρ της Euroleague πάντα φτάνουν πιο ψηλά, όπως διεκδικούν την τελειότητα και είναι οι πρωταγωνιστές του No Jump No Glory.

Μια ομάδα stars της διοργάνωσης, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού, ο Εμίρ Πρέλντζιτς της Φενέρμπαχτσε, ο Φελίπε Ρέγιες της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας της Ζάλγκιρις και ο Σινάν Γκιουλέρ, της Γαλατασαράι, συν πολλούς άλλους, μας... δανείζουν το ταλέντο τους, τις σκέψεις τους και το πάθος που τους διακρίνει, όπως προσπαθούν να φτάσουν πιο ψηλά".

Δείτε το απολαυστικό video, που περιλαμβάνει και... μια χορωδία, με το όνομα Messengers!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags