Facebook Pixel "Tρώμε χαζά γκολ"
| 2014-10-19 21:19:00

"Tρώμε χαζά γκολ"

"Tρώμε χαζά γκολ"

Όπως και ο Γιάννης Αναστασίου, έτσι και ο Τάσος Λαγός σε δηλώσεις του σημείωσε οτι ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει από τα περσινά λάθη, σχολιάζοντας πως "στη διάρκεια του παιχνιδιού χάνουμε την συγκέντρωση μας και τρώμε χαζά γκολ".

«Νομίζω ότι το περσινό πάθημα δεν μας έχει γίνει μάθημα. Συνεχίζουμε να τρώμε ανόητα γκολ και αυτό είναι το στοιχείο που πρέπει να σταθούμε και να βελτιώσουμε. Δεν γίνεται να δεχόμαστε γκολ στο 94' από κόρνερ» είπε αρχικά στην κάμερα του Novasportsκαι συνέχισε: «Είχαμε μεγαλύτερη κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε, έπαιξε και ο αντίπαλος κλειστά και το παιχνίδι δυσκόλεψε για μας».

Όσο για το τι φταίει; «Σίγουρα ο Μπεργκ είναι σημαντική απώλεια, αλλά οι παίκτες είμαστε ίδιοι με πέρυσι. Ίσως κάποιοι δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα και γι' αυτό δείχνουμε άλλο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι. Όλοι θέλουμε και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να ανεβάσουμε ομάδα και νομίζω ότι στη συνέχεια όλοι θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα βοηθήσουμε την ομάδα» είπε ο Λαγός και κατέληξε:

«Δεν πρέπει να σταθούμε στην περσινή χρονιά, είναι διαφορετική και θέλουμε να πετύχουμε νέα πράγματα. Στην προπόνηση κάνουμε καλή δουλειά και ξέρουμε τα λάθη μας. Νομίζω ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού χάνουμε την συγκέντρωση μας και τρώμε χαζά γκολ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags