Facebook Pixel Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη NOVA!
Life
| 2014-10-22 20:16:00

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη NOVA!

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη NOVA!

Οι κρίσιμοι αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα και Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την ιταλική Φιορεντίνα, με το «Δικέφαλο» του Βορρά να επιδιώκει το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης. Ο αγώνας θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 20:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Κανελλάκης και ο Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Κωστής Μπότσαρης και Ευγένιος Δαδαλιάρας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr. Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (19:00), οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το Pre Game Show από το γήπεδο της Τούμπας.

Στις 22:05 θα ακολουθήσει σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δοκιμάζονται στην Ολλανδία και θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στη φάση των ομίλων. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Τζουάννης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα δεσπόζουν οι αναμετρήσεις Λιλ – Έβερτον, Σταντάρ Λιέγης – Σεβίλλη, Γκλάντμπαχ – Απόλλων Λεμεσού και Ίντερ – Σεντ Ετιέν.

Το Novasports 4 από τις 19:50 θα βάλει τους συνδρομητές των καναλιών Novasports, στο κλίμα των αγώνων με το «Λεπτό προς λεπτό». Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, παρακολουθήστε τα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League, με τους Τάκη Κουλουμπή και Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση.

Με τη λήξη των αγώνων στις 24:00, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1HD, στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα του Αστέρας Τρίπολης με την Τότεναμ στην Αγγλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου
20:00 ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και του Γιάννη Πάγκου και audio από το Web TV του Novasports.gr
20:00 Λιλ - Έβερτον, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη
20:00 Σταντάρ Λιέγης - Σεβίλλη, Novasports 6 σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη
22:05 Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του και audio από το Web TV του Novasports.gr
22:05 Γκλάντμπαχ – Απόλλων Λεμεσού, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
22:05 Ίντερ – Σεντ Ετιέν, Novasports 6 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

Οι παρακάτω αγώνες του Europa League θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση
23/10, 24:00, Γιουνγκ Μπόις – Νάπολι, Novasports 7 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
23/10, 08:00 Εστορίλ – Ντιναμό Μόσχας, Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου
23/10, 10:00 Γιουνγκ Μπόις - Νάπολι, Novasports 2 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
23/10, 12:00 Παρτίζαν - Μπεσίκτας, Novasports 2 σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη
24/10, 05:00 Κράσνονταρ – Βόλφσμπουργκ, Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου
25/10, 05:00 Βιγιαρεάλ – Ζυρίχη, Novasports 1 σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου
25/10, 08:00 Ντιναμό Μινσκ – Γκινγκάμπ, Novasports 2 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
25/10, 10:00 Τραμπζονσπόρ – Λόκερεν, Novasports 2 σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου
25/10, 12:00 Τότεναμ – Αστέρας Τρίπολης, Novasports 2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
26/10, 08:00 Τορίνο – Ελσίνκι, Novasports 2 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags