Facebook Pixel Δεν τον διώχνει γιατί δεν έχει λεφτά!
| 2014-10-24 22:28:00

Δεν τον διώχνει γιατί δεν έχει λεφτά!

 Δεν τον διώχνει γιατί δεν έχει λεφτά!

Σε ποια ομάδα της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ θέλουν να απολύσουν τον προπονητή, όμως το σκέφτονται δύο και τρεις φορές για την αποζημίωση. Διαβάστε στον Sportdog.
 

Φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια πως ομάδα της Σούπερ Λιγκ ετοιμάζει να... σουτάρει τον προπονητή, καθώς η διοίκηση δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τα τελευταία αποτελέσματα. Ο λόγος για τον Πανθρακικό, όπου πλέον η... σίγουρη μέχρι πρότινος καρέκλα του Άκη Μάντζιου, βρίσκεται στον αέρα!

Ο Έλληνας κόουτς αμφισβητείται πάρα πολύ στην Κομοτηνή μετά τις ήττες από Καλλονή και Νίκη και αν δεν βρει βαθμούς στα επόμενα ματς με Παναιτωλικό (εκτός) και ΟΦΗ (εντός) τότε δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα...

Για να ξέρετε πάντως, η απόλυσή του Μάντζιου θα είχε ήδη ανακοινωθεί, αν υπήρχαν λεφτά! Ναι καλά διαβάσετε, το θέμα δεν είναι αγωνιστικό, ότι και καλά τον πιστεύουν, αλλά οικονομικό!

Στον Πανθρακικό δεν έχουν πρόβλημα να διώξουν τον Έλληνα κόουτς. Πρόβλημα έχουν να βρουν τα λεφτά για την αποζημίωσή του! Θυμίζουμε πως ο Μάντζιος θα πάρει πολύ καλά χρήματα σε περίπτωση διαζυγίου, αφού προνοήσει και έχει κλειστό συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής...

Διαβάστε κι αυτό:   Ο Κασάμι έχει πανηγυρίσει ξανά με... αετό! (ΒΙΝΤΕΟ)



  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags