Facebook Pixel Μετά τον Νίνη, γυρίζει στον ΠΑΟ και ο…
| 2014-11-09 00:02:00

Μετά τον Νίνη, γυρίζει στον ΠΑΟ και ο…

Μετά τον Νίνη, γυρίζει στον ΠΑΟ και ο…

Επιστροφή ΒΟΜΒΑ Νo2 στον Παναθηναϊκό! Φούντωσαν οι φήμες μετά και τη μεταγραφή του Σωτήρη. Διαβάστε το ρεπορτάζ στον Sportdog!

Η μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό έσκασε… σαν βόμβα πριν λίγες ημέρες στον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο πλευρές κράτησαν κρυφές τις συζητήσεις τους και διέρρευσαν το θέμα, μόνο όταν υπήρχε οριστική συμφωνία.

Ο Σκύλος όμως έχει «ακούσει» και για μία ακόμα ΜΕΓΑΛΗ επιστροφή στο Τριφύλλι, η οποία θα προκαλέσει και ντόρο, καθώς δεν αποκλείεται να προκαλέσει και… ντόμινο μέσα στην ΠΑΕ.

Μετά λοιπόν την επιστροφή του Νίνη στον Παναθηναϊκό, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα το σενάριο πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γυρίσει στην ομάδα, σε συγκεκριμένο πόσο, ο Λεωνίδας Βόκολος!

Ο πρώην άσος του Τριφυλλιού και νυν προπονητής, έχει αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα από τον Αύγουστο, όταν δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του μετά την έλευση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Βόκολος έχει άριστες σχέσεις με τον Τάκη Φύσσα, άλλωστε συνεργάστηκαν στενά στην Εθνική επί Φερνάντο Σάντος και ήδη κάποιοι… ποντάρουν πως δεν θα αργήσουμε να τον δούμε και αυτόν στην Πράσινη Οικογένεια.

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Η ΦΩΤΟ της Παπαρίζου... τρέλανε το facebook!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags