Facebook Pixel Ημιμάθεια, εμπάθεια, ή βλακεία;
| 2014-11-14 19:53:00

Ημιμάθεια, εμπάθεια, ή βλακεία;

Ημιμάθεια, εμπάθεια, ή βλακεία;

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τις δηλώσεις του Βασιλόπουλου για το γήπεδο της ΑΕΚ, για τη προσφυγή στο ΣτΕ και την... Πάτρα!

Είναι τελικά απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει ξανά και ξανά (και ξανά, και ξανά) με το θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην έκταση που προϋπήρχε το «Νίκος Γκούμας» και μέρους χρηματοδότησής του από την περιφέρεια Αττικής... Σε ένα τόπο που η ομάδα (η Ένωση) προϋπήρχε (μετράει 90 χρόνια ζωής) του ίδιου του δήμου (80 χρόνια ζωής).

Δεν μπορώ άλλο να ακούω – διαβάζω άνθρωπο που εξελέγη δήμαρχος σκόπιμα να βιάζει την αλήθεια προκειμένου να εξυπηρετεί τα δικά του (και της εκάστοτε παράταξης που ανήκει) συμφέροντα όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα.

Τι μας είπε πάλι ο κ. Βασιλόπουλος για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και των 20 εκατ ευρώ που αξιώνει από την περιφέρεια η ομάδα που παραμένει χωρίς «σπίτι» από το 2003 λόγω (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) των εγκληματικών κινήσεων της ίδιας της Πολιτείας; Πως είναι δυνατό να δίνονται 20 εκατομμύρια για γήπεδα σε εποχή φτώχειας, εξαθλίωσης και ανεργίας και με τέτοια προβλήματα όταν υπάρχουν τεράστιες άλλες ανάγκες όπως αντιπλημμυρικά έργα.

Λοιπόν πρόκειται για άνθρωπο που είναι απόλυτα εμπαθής με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και 100-0 ενάντια στο συγκεκριμένο σύλλογο (καλά κάνει και είναι Ολυμπιακός, να περνάει καλά και να πανηγυρίζει τίτλους όπως κι αν κατακτώνται αυτοί, είτε στο γήπεδο είτε στα χαρτιά). Κι αν δεν ισχύει αυτό (αν δεν είναι εμπάθεια δηλαδή) τότε σίγουρα σκοπίμως παρουσιάζει μισές αλήθειες, το παίζει ημιμαθής γιατί δεν είναι, ή και να είναι ας τον καλέσουν από την παράταξή του να τον μαζέψουν...

Αν και αυτό δεν ισχύει (που αποκλείεται) τότε δεν μπορούμε κύριοι να κάνουμε τίποτα αφού η βλακεία είναι ανίκητη, ότι και να κάνεις, όσο και να προσπαθείς, η βλακεία δεν γίνεται να νικηθεί από κανέναν!

Κι επειδή θα ήταν αλητεία να αναφέρομαι σε δηλώσεις ανθρώπου χωρίς να τις δημοσιεύω, διαβάστε τα όσα είπε για το θέμα των χρημάτων:

«Ο κόσμος έχει τις ανάγκες του και σε μια εποχή φτώχειας, εξαθλίωσης και ανεργίας θεωρεί προκλητικό να δίνονται 20 εκατ. για ανώνυμες επιχειρήσεις. Στην περιοχή μας που είχαμε πλημμύρες, το θέμα τέθηκε από τους ίδιους τους κατοίκους. Αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να έχουμε ανάγκη από αντιπλημμυρικά έργα και να δίνονται 20 εκατ. για γήπεδα. Εμείς συμμεριζόμαστε αυτή την άποψη».

Για χιλιοστή φορά να σημειώσουμε λοιπόν πως τα 20 αυτά εκατομμύρια είναι χρήματα που δίνονται για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ να πάνε σε αντιπλημμυρικά έργα, σε άνεργους και σε όποιο άλλο κοινωνικό πρόβλημα υφίσταται στη χώρα μας (τα οποία δημιουργήθηκαν από αυτούς που τάχα μου φωνάζουν)!

Μα δεν μιλιούνται εκεί στον Σύριζα; Τσακωμένοι είναι όλοι μεταξύ τους, πρώην ΠΑΣΟΚ και αριστερά, νυν Σύριζα, πρώην Συνασπισμός και δεν ξέρω τι άλλο τέλος πάντων; Αυτή η κα Δούρου δεν τον γνωρίζει τον Βασιλόπουλο να τον πάρει ένα τηλέφωνο να του πει: «Ρε ψηλέ ποιος σου είπε ότι μπορούμε να πάρουμε αυτά τα χρήματα και να τα δώσουμε για αντιπλημμυρικά έργα; Δεν γίνεται ποτέ αυτό, αν δεν πάνε τα χρήματα για τη δημιουργία γηπέδων, ή ανακατασκευές χάνονται». Πόσο δύσκολο είναι να του δώσουν να καταλάβει!

Αν τα 20 εκατ ευρώ δεν διατεθούν στην ΑΕΚ, ή στον Πανιώνιο, ή στον Παναθηναϊκό, ή στην Κηφισιά και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού, τα χρήματα αυτά απλά ΧΑΝΟΝΤΑΙ, δεν θα τα προωθήσουν αλλού, διότι κι άλλες φορές επί σειρά ετών αυτά έλεγαν οι αντίστοιχοι Βασιλόπουλοι, έπειτα έπαιρναν τα χρήματα και τελικά τα ποσά βρίσκονταν σε τραπεζικούς λογαριασμούς και σε offshore εταιρείες...

Έχει και η εμπάθεια, ή έστω η ημιμάθεια, ή τελικά η βλακεία τα όρια της! Να βγει να πει ο Βασιλόπουλος την αλήθεια: Ρε δεν γουστάρω την ΑΕΚ του Μελισσανίδη και γι' αυτό είμαι ενάντια στην ανέγερση γηπέδου στον δήμο που εγώ είμαι ο αφέντης... Απλά και ειλικρινά. Και να σταματήσει να λέει σε κάθε τέλος δηλώσεών του ότι θέλει την ΑΕΚ στον δήμο, γελάνε και τα τσιμέντα με την ατάκα του αυτή αν και οι πρώην του ΠΑΣΟΚ και νυν του Σύριζα την ξέρουν καλά, πολύ καλά τη δουλειά αυτή, την είχαν σύστημα για να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να παίρνουν τις ψήφους τους (λέμε ναι, εννοούμε ίσως και τελικά αποφασίζουμε όχι).

Κι επειδή μαθαίνω ότι έγινε προσφυγή στο ΣτΕ από τους δημότες μέσω του συντονιστικού της Ν.Φ. καλό θα είναι να γίνει γνωστό (έτσι είναι το τίμιο και το σωστό) από που προήλθαν τα χρήματα για το παράβολο που απαιτείται (και είναι ιδιαίτερα ακριβό) για να προσφύγει κανείς στο ΣτΕ και γιατί δεν πήγε το ποσό αυτό σε ενέργειες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ίδιων των δημοτών, άνεργων και αβοήθητων που τάχα μου ενδιαφέρονται...

Προσωπικά πάντως (και θα γράψω σύντομα τα νέα δεδομένα με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ) το φωνάζω καιρό τώρα, το γήπεδο πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ στην Νέα Φιλαδέλφεια, όμως με αυτά που κάνουν οι αφέντες του δήμου με οδηγούν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν αυτό το μέρος, να χαθεί εντελώς από το μυαλό και την καρδιά μου!

Υγ: Στην Πάτρα δεν θα 'χει ματς ποδοσφαίρου (θα γίνει 23/11) αυτήν την εβδομάδα όπως συμβαίνει πάντα σε τούτη τη χώρα (αποφάσεις για γέλια μονίμως) αλλά θα 'χει... Πάτρα στο ΟΑΚΑ για το μπάσκετ της ΑΕΚ. Και πρέπει ΟΛΟΙ την Κυριακή στις 15:00 να είναι εκεί, δίπλα στην ομάδα γιατί το ματς είναι πολύ δύσκολο... Και μετά βέβαια υπάρχει το ματς βόλεϊ (ανδρών) ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στην Γλυφάδα.

Yγ2: Τα μάθατε αυτά που έγιναν και ειπώθηκαν στην Σούπερ Λίγκα; Καλά έχουν δίκιο οι φίλοι μου οι ΑΕΚτσήδες που λένε «δεν ερχόμαστε ρε, ήρθαμε ήδη, αυτοί μόνο με εμάς ασχολούνται», έχουν γέλιο, βγάζουν κέφι τρελό επισήμως και... ανεπισήμως (μέσω εφημερίδων κοινώς)!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags