Facebook Pixel Πώς θα πάμε ταμείο σήμερα;
| 2014-11-18 13:46:00

Πώς θα πάμε ταμείο σήμερα;

Πώς θα πάμε ταμείο σήμερα;

Είκοσι ένα διεθνή φιλικά Εθνικών ομάδων, έξι αναμετρήσεις για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά και εφτά ματς από την Β’ Κατηγορία της Βραζιλίας περιλαμβάνει το κουπόνι της Τρίτης.

Σύνολο 34 παιχνίδια, από τα οποία μπορεί κανείς να βρει στοιχηματικές ευκαιρίες, κυρίως αν προτιμά να ψάχνει τις μεγάλες αποδόσεις και τις εκπλήξεις, καθώς ως γνωστόν τόσο τα φιλικά ματς (και δη αυτά των Εθνικών ομάδων), όσο και το Κύπελλο Αγγλίας «κρύβουν» πολλές εκπλήξεις γι’ αυτούς που επιλέγουν να ποντάρουν τα χρήματά τους σ’ αυτά…

Αποδόσεις όπως το 3,60 της Ουρουγουάης στη Χιλή, το 3,15 της Παραγουάης στο Περού, το 3,20 της Πορτογαλίας επί της Αργεντινής (σε ουδέτερο έδαφος μάλιστα), το 3,85 της Σλοβενίας, η οποία υποδέχεται την Κολομβία, το 3,40 της Σκωτίας επί της Αγγλίας ή το 3,00 της γηπεδούχου Ουγγαρίας επί της Ρωσίας, σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από κανέναν παίκτη του στοιχήματος…
Όπως, σίγουρα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το 6,00 της Σουηδίας επί της Γαλλίας, το 5,00 της γηπεδούχου Λευκορωσίας επί του Μεξικού, αλλά και το 5,00 της Αυστραλίας επί της Ιαπωνίας.

Ακόμα και αποδόσεις όπως το 3,10 στην ισοπαλία της Ελλάδας με την Σερβία, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με υπηρεσιακούς τεχνικούς, το 2,15 της Ρουμανίας επί της Δανίας, το 2,15 της Πολωνίας επί της Ελβετίας ή το 2,10 των Ισπανών επί της Γερμανίας, είναι αποδόσεις που… ιντριγκάρουν αρκετούς.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Ανοδική τάση εμφανίζει το Χ στο Ιαπωνία-Αυστραλία στο 4,20, ενώ προς τα πάνω κινείται ο άσος της Αυστρίας επί της Βραζιλίας, στο 10,50. Προς τα κάτω, στο 5,70, κινείται το διπλό της Φινλανδίας στην Σλοβακία, ενώ ανοδική συμπεριφορά έχει ο άσος της Ιταλίας επί της Αλβανίας, στο 1,60. Προς τα πάνω, στο 4,70, κινείται η ισοπαλία στο Γαλλία-Σουηδία, ενώ πτωτική τάση εμφανίζει το Χ στο Σκωτία-Αγγλία, στο 3,45.

Στο Κύπελλο Αγγλίας, ανοδικά κινείται το διπλό της Νορθάμπτον επί της Ροτσντέιλ, στο 7,00, ενώ προς τα κάτω κινείται ο άσος της Τέλφορντ, στο 2,58 επί της Μπασινγκστόουκ. Στη Βραζιλία, ανοδικές τάσεις εμφανίζει το διπλό της Ναούτικο επί της Οέστε, στο 4,30.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags