Facebook Pixel «Λίγο υπερβολική αλλά δικαιολογημένη η αντίδρασή μου»
| 2014-11-18 22:47:00

«Λίγο υπερβολική αλλά δικαιολογημένη η αντίδρασή μου»

«Λίγο υπερβολική αλλά δικαιολογημένη η αντίδρασή μου»

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κονέ μετά το επεισόδιο στο φιλικό της Εθνικής. «Τα έβαλα με τον Μάτιτς και το διαιτητή. Με τον Μανιάτη τα βρήκαμε», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Απλά υπερβολική χαρακτήρισε την αντίδρασή του ο Παναγιώτης Κονέ στο φιλικό της Ελλάδας με τη Σερβία. Όπως σας πληροφόρησε ο σκύλος, ο Έλληνας διεθνής είχε μία ακραία συμπεριφορά, καθώς μετά από μαρκάρισμα του Μάτις πήγε να τον χτυπήσει, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε με τον Γιάννη Μανιάτη.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το ματς, εμφανίστηκε με μπαταρισμένη τη μύτη και είπε: «Πάω να κάνω εξετάσεις. Νοιώθω ότι έχω ένα μικρό κάταγμα στη μύτη. Η αντίδρασή μου ήταν υπερβολική. Πιστεύω ότι με χτύπησε σκόπιμα ο Μάτιτς και τα έβαλα με αυτόν και τον διαιτητή για την απόφασή του. Έκανε λάθος στη φάση ο διαιτητής, έπρεπε να δείξει κατευθείαν κόκκινη. Εδώ δεν είναι το πέναλτι στον Λάζαρο».

Κληθείς να σχολιάσει τη συμπεριφορά του απέναντι στον Γιάννη Μανιάτη είπε: «Εκείνη την στιγμή δεν έβλεπα μπροστά μου. Ο Γιάννης το κατάλαβε. Οι φίλαθλοι δεν κατάλαβαν σε τί κατάσταση βρισκόμουν. Ήμουν λίγο θολωμένος. Και ο Γιάννης είναι πολύ έξυπνο παιδί, το κατάλαβε και μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Η αντίδρασή μου ήταν δικαιολογημένη.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags