Facebook Pixel Στον ΟΤΕ TV το φινάλε της F1, τα ντέρμπι σε Αγγλία – Ισπανία – Ιταλία και η ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-11-19 19:53:00

Στον ΟΤΕ TV το φινάλε της F1, τα ντέρμπι σε Αγγλία – Ισπανία – Ιταλία και η ΑΕΚ!

Στον ΟΤΕ TV το φινάλε της F1, τα ντέρμπι σε Αγγλία – Ισπανία – Ιταλία και η ΑΕΚ!

Φουλ αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο στα κανάλια Ote Tv. Ματσάρες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η σπουδαία αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, αγώνες για την Α1 μπάσκετων Ανδρών, το φινάλε της Formula 1, αλλά και NBA!

Τα ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα-Σεβίλη, η αναμέτρηση Παναχαϊκή-ΑΕΚ για την Football League, οι κορυφαίοι αγώνες μπάσκετ Houston Rockets-Dallas Mavericks και Memphis Grizlies-Los Angeles Clippers για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ, μαζί με τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για την F1 στο Άμπου Ντάμπι, προσφέρουν συναρπαστικό αθλητικό θέαμα αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV.
 

Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη λόγω των προκριματικών των εθνικών ομάδων, τα μεγάλα ντέρμπι επιστρέφουν στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ TV. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην Serie A και στο ντέρμπι della Madonnina, όπου την Κυριακή 23 Νοεμβρίου Μίλαν και Ίντερ έρχονται αντιμέτωπες (21.45 ΟΤΕ SPORT 1HD). Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρωτάθλημα και της Barclays Premier League, όπου ξεχωρίζει ο αγώνας Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σάββατο 22 Νοεμβρίου, 19.30, ΟΤΕ SPORT 1HD), ενώ στην La Liga Μπαρτσελόνα και Σεβίλη μάχονται για τη νίκη και μόνο σε έναν αγώνα όπου ο νικητής θα βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας (Σάββατο 22 Νοεμβρίου, 21.00, ΟΤΕ SPORT 2HD).
 

Στα ελληνικά γήπεδα, η δράση μεταφέρεται στην 6η αγωνιστική της Football League σε νότιο και βόρειο όμιλο, όπου ξεχωρίζει ο αγώνας Παναχαϊκή-ΑΕΚ (Κυριακή 23 Νοεμβρίου, 18,00 ΟΤΕ SPORT 4HD).

Στα παρκέ του μπάσκετ, οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών του ΝΒΑ με την αναμέτρηση Houston Rockets (Κώστας Παπανικολάου) και Dallas Mavericks την Κυριακή 23 Νοεμβρίου (03:00, ΟΤΕ SPORT 3HD), αλλά και Memphis Grizzlies (Κώστας Κουφός, Νικ Καλάθης) με Los Angeles Clippers τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου (01.00, ΟΤΕ SPORT 3HD). Επίσης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον μαχητικό ΠΑΟΚ την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 12.30, στο ΟΤΕ SPORT 3HD.

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και η στέψη του πρωταθλητή της Formula 1 θα καλυφθούν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στο
ΟΤΕ SPORT 2HD, με τους Χάμιλτον και Ρόζεμπεργκ να διεκδικούν τον τίτλο την Κυριακή 23 Νοεμβρίου (14.45).

Πρεμιέρα για το αγγλικό πρωτάθλημα Snooker την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, που θα καλύψουν με ζωντανές μεταδόσεις τα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, στον ΟΤΕ TV.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags