Facebook Pixel Πάρτι στο "Ολντ Τράφορντ"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-14 18:27:00

Πάρτι στο "Ολντ Τράφορντ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτι στο "Ολντ Τράφορντ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τέρματα των Ρούνεϊ, Μάτα και Φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα με 3-0 την Λίβερπουλ και έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες στην Premier League. Καταφανέστατο οφ σάιντ το δεύτερο γκολ των "κόκκινων διαβόλων".

Ο αγώνας στο "Ολντ Τράφορντ" ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Γιουνάιτεντ, που ευτύχησε να προηγηθεί στο 12' με γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Βαλέντσια.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Τζέραρντ και Στέρλινγκ, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Μάτα στο 40', ο οποίος όμως βρισκόταν σε εμφανέστατη θέση οφ σάιντ.

Το δεύτερο γκολ έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο ανοιχτό, με την Λίβερπουλ να χάνει μεγάλη φάση στο 51' με τον Στέρλινγκ για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς, αλλά την Γιουνάιτεντ να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ με τον Φαν Πέρσι στο 71'.

Το 3-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι έτσι η ομάδα του Φαν Χάαλ έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και στο -8 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, ενώ η Λίβερπουλ συνέχισε την κάκιστη -έως τώρα- πορεία της.

Δείτε τα γκολ του ματς:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags