Facebook Pixel «Καρφάρα» για Ολυμπιακό: «Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν χάος στο άθλημα»!
| 2014-12-19 22:50:00

«Καρφάρα» για Ολυμπιακό: «Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν χάος στο άθλημα»!

«Καρφάρα» για Ολυμπιακό: «Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν χάος στο άθλημα»!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ολυμπιακό και το ΑΣΕΑΔ και τόνισε πως κάποιοι με τέτοιες κινήσεις θέλουν να δημιουργήσουν χάος στο άθλημα.

Αναλυτικά είπε στη Nova:

«Έχουμε μείνει άφωνοι. Βλέπουμε ματς που τελειώνουν στο γήπεδο να έρχονται μετά από δύο μήνες και να μην ξέρουμε τι συμβαίνει. Η μπάλα είναι μόνη της στο τερέν και παίζεται σε αίθουσες και σε δικαστήρια.

Ο Αθλητικός δικαστής θα ασχοληθεί ξανά για να πάρει απόφαση αλλά κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν χάος στο μπάσκετ. Όλοι ασχολούμαστε με τα δικαστήρια. Θέλουν κάποιοι σε ένα άθλημα που είναι ψηλά να το σύρουμε και πρωταγωνιστές να γίνονται άλλοι εκτός των αθλητών. Ο Παναθηναϊκός δεν το δέχεται αυτό, σε ένα άθλημα που έχει επενδύσει χρόνια, πρέπει να σταθεί μπροστά σε αυτό και θέλουμε να δούμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. 

Εμείς σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να μην επηρεαστούμε αλλά τελικά οι παίκτες είναι για να παίζουνε ή για να είναι θεατές άλλων καταστάσεων; Δεν ξέρω, δεν μπορώ να ερμηνεύσω, είμαι άφωνος. Αυτό φέρνει ένα χάος, σε όλα, στο άθλημα, στο πρωτάθλημα αλλά δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι μόνο σήμερα, αλλά τον τελευταίο καιρό είναι συχνά τέτοια φαινόμενα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags