Facebook Pixel Ποια η αλήθεια για την παραίτηση του Σαρρή
| 2014-12-24 11:45:00

Ποια η αλήθεια για την παραίτηση του Σαρρή

Ποια η αλήθεια για την παραίτηση του Σαρρή

Γιατί αποχώρησε από την προεδρία της ΕΠΟ; Ο ΣΥΡΙΖΑ, το δείπνο και ο διάδοχος. ΟΛΟ το παρασκήνιο στο sportdog από τον Αποδυτηριάκια. Διάβασε αυτά που δεν έγραψε κανείς...

Παραίτηση Σαρρή από την ΕΠΟ σημαίνει ότι στα τέλη Ιανουαρίου 2015 θα γίνουν εκλογές στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία μονάχα για τη θέση του προέδρου. Δύο τα ερωτήματα, που ενδιαφέρει η απάντησή τους. Ένα, γιατί παραιτήθηκε. Δύο, ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, που θα προκύψει μετά από εκλογές με τη συμμετοχή των τοπικών Ενώσεων.

Φαντάζει απίθανο να παραιτήθηκε ο Γιώργος Σαρρής επειδή θα είναι υποψήφιος στη Χίο με τον Σύριζα. Πράγματι, ο μέχρι χθες πρόεδρος της ΕΠΟ, ιατρός στο επάγγελμα, θα ήθελε να πολιτευθεί, το είχε στη σκέψη του, όπως είχε αναπτύξει κάποια σχέση με το κόμμα. Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά τον επισκέπτονταν στο γραφείο του στην ΕΠΟ δύο μέλη της αθλητικής επιτροπής του Σύριζα.

Λόγω της πιθανότητας να προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές αρκετοί αυριανοί υποψήφιοι βουλευτές έχουν ήδη παραιτηθεί από θέσεις πολιτικές και του κρατικού μηχανισμού. Γι΄ αυτό παίζει η "υποψία" ότι και ο Σαρρής θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη γενέτειρά του.

Τότε γιατί παραιτήθηκε ο Σαρρής, ο οποίος προχθές Δευτέρα βράδυ συνέφαγε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη; Επειδή ο Σαρρής δεν είναι ο τύπος του κωλοπετσωμένου παράγοντα και δεν άντεχε άλλο. Και είχε ακόμα την πίεση της οικογένειάς του, να φύγει από την ΕΠΟ, να γλυτώσει.

Ερώτημα. Του ζήτησε να παραιτηθεί ο Μαρινάκης; Απάντηση: Όχι. Του ζήτησε να παραμείνει στο πόστο του ο Μαρινάκης; Απάντηση: Όχι. Άσχετο αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού διευκόλυνε τον Σαρρή να γίνει πρόεδρος, μετά από πρότασή του συνεργάτη του εφοπλιστή, του εκδότη Κουρτάκη.

Όσο για τον Μαρινάκη, μετά την παραίτηση Σαρρή, θα κάνει κι αυτός τα κουμάντα του. Δεν θα αδιαφορήσει για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ πώς παίζουν για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, γράφει ο apodytiriakias  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags