Facebook Pixel Το σχόλιο του Άρι Νικολάκη για τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη
| 2015-01-11 14:15:00

Το σχόλιο του Άρι Νικολάκη για τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Το σχόλιο του Άρι Νικολάκη για τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Η πάσα αλήθεια είναι πως η διαιτησία μέσα σε 10 λεπτά έδειξε διάθεση να στείλει αδιάβαστο τον ΠΑΟΚ. 

Η ανατροπή του Γιαννιώτα στο 6ο λεπτό ήταν σαφώς εκτός περιοχής. Δόθηκε πέναλτι. Στο 1-0 ο Γιαννιώτας κάνει κοντρόλ με το χέρι. Μέτρησε το γκολ!

Μετά τα 10 λεπτά; Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε την διαιτησία για να πάει αδιάβαστος μέχρι το (νέο… στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο) 3-0. Πήγε μόνος του…

Κατά την ταπεινή μας άποψη λοιπόν, η εικόνα ντροπής του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα ναι μεν, αιτιολογείται αλλά δεν δικαιολογείται δε, από την διαιτησία. Στα πρώτα 45 λεπτά οι γηπεδούχοι μέτρησαν 7-8 τελικές. Κι ήταν 7-8 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι; Ένα συνονθύλευμα το οποίο δεν ήξερε από που ερχόταν και που πήγαινε. Με παίκτες εγνωσμένης αδυναμίας και δεδομένης αποτυχίας. Παίκτες και προπονητές του ΠΑΟΚ έρμαιο των διαθέσεων του Αστέρα! Ίσως μάλιστα – πέραν της εγχείρησης με το… στραγάλι – ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη.

Έτσι ή αλλιώς βέβαια, τρεις βαθμοί χάθηκαν στην Τρίπολη. Ίσως χαθεί κι η πρωτιά στη βαθμολογία. Δεν χάνεται ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ έπεσε σε ξέρες στα… ορεινά της Αρκαδίας. Την διαιτησία και τον χείριστο εαυτόν του. Βυθίστηκε αύτανδρος. Δεν υπάρχουν διασωθέντες. Το κακό είναι, πως δεν υπάρχουν κι εφεδρείες για να καλύψουν τις απώλειες. Μία πληγή ανοικτή από το καλοκαίρι. Τον χειμώνα άρχισε να πυορροεί…

Τότε όμως, δε μιλούσαν στην ΠΑΕ (ιδιοκτησιακό καθεστώς και διοικητική ηγεσία) για Πρωτάθλημα. Άρχισαν, να μιλούν μετά. Στηριζόμενοι στο θαύμα το οποίο επιτελούσε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Αυτός σιωπούσε. Το θαύμα εκτός από πίστη ήθελε και δύναμη. Κάποια στιγμή στέρεψαν κι η πίστη κι η δύναμη. Ήρθε η ανατροπή κι η έκθεση όλων πλέον, στον ΠΑΟΚ. Δεν ήρθε το τέλος. Επιμένουμε.

Τώρα ακριβώς, θα φανεί εάν κι εφ’ όσον ο Ιβάν Σαββίδης έχει τα κότσια, να υποστηρίξει ξανά μανά τον πρωταθλητισμό. Με νέες , γενναίες παροχές χρήματος. Οι παλιές πετάχθηκαν στα σκουπίδια από δικές του επιλογές. Να τα λέμε τα πάντα, όλα.

Επίσης τώρα ακριβώς, θα φανεί εάν κι εφ’ όσον ο Άγγελος Αναστασιάδης καταφέρει να φέρει τα κάτω, πάνω. Και τούτο επειδή στον ΠΑΟΚ είναι όλα κάτω! Έχει τις ευθύνες του. Τελευταία μάλιστα, φαίνεται να μην έχει το καθαρό μυαλό το οποίο είχε αρχικά.

Και τώρα θα φανεί ακριβώς, εάν κι εφ’ όσον η σιωπή της ΠΑΕ είναι «δύναμη της», όπως την χαρακτήρισε δια λόγων ο πρόεδρος της Ιάκωβος Αγγελίδης. Ή είναι αδυναμία, όπως διαμορφώνεται δια έργων…

Το ευρειών διαστάσεων αρνητικό σκορ (3-0) στην Τρίπολη είναι αποτέλεσμα της πολλοστής αρνητικής εικόνας του ΠΑΟΚ. Κυρίως στο Α΄ Ημίχρονο. Στο Β’ δεν χωρά κριτική. Ο ΠΑΟΚ απλά, τυπικά υπήρχε. Δεν ήταν ανύπαρκτος, δηλαδή!

Με άλλα λόγια; Δεν είναι δα και «κεραυνός εν αιθρία» το ευρειών διαστάσεων αρνητικό σκορ (και) στην Τρίπολη. Μόνον αίθριος δεν ήταν ο… καιρός από τον αγώνα στην Ξάνθη και μετά στα Γιάννινα. Από τότε ήταν κακός, στραβός κι ανάποδος!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags