Facebook Pixel "2000 εισιτήρια στον Άρη"
| 2015-01-13 22:01:00

"2000 εισιτήρια στον Άρη"

"2000 εισιτήρια στον Άρη"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος και τόνισε πως αποφασίστηκε να δοθούν εισιτήρια στην ομάδα του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας:

«Η σύσκεψη κύλησε ομαλά, συζητήθηκαν θέματα για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης του Άρη με την Καβάλα και υπήρξε μια συμφωνία λόγω της εξαρχής προθυμίας που είχε η Καβάλα να δώσει εισιτήρια. Θα διατεθούν περίπου 2000 εισιτήρια για τους φιλάθλους του Άρη. Θα καθίσουν στην Θύρα 10 που είναι η κερκίδα για τους φιλοξενούμενος φιλάθλους και βρίσκεται στο πέταλο στην ανατολική πλευρά. Πιστεύω όλα θα παν καλά και θα πρέπει ο καθένας να συμβάλει για να κερδίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η θέση και της Καβάλας και του Άρη είναι κανονικά στην Α” εθνική».

Για την ανακοίνωση από την λέσχη Καβάλας:

«Ο καθένας κοιτάει να προστατέψει την ομάδα του. Η ανακοίνωση εκφράζει την λέσχη και μεγάλο βαθμό των φίλων της Καβάλας. Εγώ και ο κάθε φίλαθλος θέλουμε να κερδίζει ο ΑΟΚ. Το ίδιο φυσικά θέλουν και οι φίλοι του Άρη αλλά και οι φίλοι όλων των ομάδων. Αυτό είναι λογικό από όλους. Η Καβάλα είναι μια ομάδα που έχει πυροβοληθεί εν ψυχρώ από πολιτικές αποφάσεις. Μέσα στην καρδιά όλα αυτά έχουν μείνει στην καρδιά του Καβαλιώτη. Πριν μερικά χρόνια στο «Ανθή Καραγιάννη» έσκυβε το κεφάλι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και σήμερα παίζει η ομάδα στην Γ’ εθνική χωρίς να θέλω να υποβιβάσω την Γ’ εθνική. Αν υπήρξαν φυσικά πρόσωπα που έφταιγαν για όσα πέρασε η Καβάλα, αυτοί πρέπει να τα πληρώσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags