Facebook Pixel Έλεος ρε Άγγελε!
| 2015-01-13 23:18:00

Έλεος ρε Άγγελε!

Έλεος ρε Άγγελε!

Εδώ ο ΠΑΟΚ καίγεται και ο Αναστασιάδης τον χαβά του! Γιατί καταντάει αηδία, ρε παιδιά, αυτό που κάνει κάθε λίγο και λιγάκι ο τύπος. Μα είναι δυνατόν; Ας τον μαζέψει κάποιος…

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις του στη Nova τόνισε πάρα πολλές φορές πως μόνο ΑΥΤΟΣ μπορεί να τα καταφέρει φέτος στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως έχει τη βοήθεια από τον ...ουρανό και πρόσθεσε πως για να πετύχει ο Δικέφαλος, θα πρέπει να γυρίσει το κουμπί η Παναγία!

Μήπως όμως το έχει παρακάνω πλέον με αυτή την ιστορία; Μία ημέρα πριν από τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής του παραδέχεται πως τίποτα δεν εξαρτάται από τους παίκτες, αλλά όλα από ...ψηλά!

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αρχικά είπε τα εξής: «Έχουμε τελειώσει τον πρώτο γύρο και βρισκόμαστε δύο πόντους πίσω από τον πρώτο της βαθμολογίας. Ξεκινάμε με πολλά προβλήματα ως αναφορά τα τελευταία αποτέλεσμα όπως με την Τρίπολη που ήμασταν πολύ κακοί. Πιστεύω ότι αυτό το κλίμα θα αλλάξει αρχής γινομένης από το παιχνίδι με την Καλλονή».

Ο Αναστασιάδης στην συνέχεια στάθηκε στα λάθη λέγοντας τα εξής: «Τίποτα δεν με προβληματίζει είμαι ένας άνθρωπος που από το πιο άσχημο αποτέλεσμα ψάχνω να  βρω θετικά πράγματα. Κι όντως βρήκαμε πολλά θετικά τα οποία πρέπει να τα βάλουμε μέσα στην ομάδα για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε θα γυρίσει το κουμπί και από πάνω γιατί έκλεισε».

Τι συνέβη μέχρι τώρα και γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλός τελευταία; «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, αλλά θα τα πούμε στο τέλος. Εάν και εφόσον δώσει η Παναγιά, να είμαστε στο τέλος. Εγώ δεν πετάω στα σύννεφα, ξέρω που βρίσκομαι, ξέρω τι συμβαίνει, ξέρω τι φταίει και εγώ είμαι ο μόνος που μπορεί να τα αλλάξει με την βοήθεια της Παναγίας, θα τα καταφέρω. Αν δεν γίνει σημαίνει ότι δεν μπορέσαμε να τα αλλάξουμε».


Δείτε κι αυτό: Απίστευτο μήνυμα Τσουκαλά σε ΠΑΟΚτσήδες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags