Facebook Pixel Θα χάλαγε ο κόσμος έστω να τους δοκιμάσει;
| 2015-01-14 15:22:00

Θα χάλαγε ο κόσμος έστω να τους δοκιμάσει;

Θα χάλαγε ο κόσμος έστω να τους δοκιμάσει;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει δύο μη επιλογές «γραμμών» του Μίτσελ, που ήταν οι πρώτες επιλογές του Περέϊρα!

*** Ασφαλώς κι ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του πλάνα και τα δικά του σχέδια. Το ίδιο κι ο Μίτσελ. Πλάνα που βεβαίως και πρέπει να τα σεβόμαστε.

*** Απλά, νομίζω ότι δεν θα χάλαγε κι ο κόσμος να αποφάσιζε μία δύο φορές βρε αδελφέ κι ο Ισπανός να δοκίμαζε μπροστά μία τριπλέτα Αφελάϊ, Μήτρογλου και Ντοσεβί.

*** Ο Ολυμπιακός στη φετινή σεζόν έδωσε με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν ήταν λίγα.

*** Θα μπορούσε να εμπιστευθεί σε κάποια ματς αυτή την τριάδα μπροστά. Να δει πως μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα έτσι επιθετικά. Απλά να τους τσεκάρει.

*** Θεωρώ πως είναι υπερβολή ότι σε αυτά τα 25 παιχνίδια, έβαλε αυτούς τους τρεις παίκτες μαζί σαν επιθετική τριπλέτα μόλις…πέντε λεπτά στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός! Και μετά το…πεντάλεπτο, όταν πια είχε μπει κι ο Αφελάϊ μετά την είσοδο του Ντοσεβί στο ημίχρονο, έπαιξε μισή ώρα και με τους τρεις και με τον Μπενίτες, δηλαδή με τέσσερις μπροστά.

*** Προσέξτε, εγώ δεν λέω ότι με το να έβαζε αυτούς τους τρεις σε κάποια ματς στην επίθεση του Ολυμπιακού αυτόματα θα λύνονταν το πρόβλημα της ομάδας. Απλά λέω ότι θα μπορούσε να το δοκιμάσει. Δεν ήταν δα και τόσο…παράλογο.

*** Όπως επίσης θα μπορούσε να δοκιμάσει και μία δύο φορές ο Μίτσελ αυτή την τριάδα που χρησιμοποίησε ο Περέϊρα στην Ξάνθη για τη μεσαία γραμμή.. Δηλαδή, Μανιάτης και Κασάμι αμυντικά χαφ κι ο Τσόρι μπροστά τους. Κάτι που επίσης δεν το είχε κάνει ποτέ ο Ισπανός σε αυτά τα 25 παιχνίδια που έδωσε φέτος ο Ολυμπιακός μαζί του.

*** Και το σημειώνω υπό την έννοια πως όταν κάνεις τόσες δοκιμές ως προπονητής, αν μη τι άλλο θα μπορούσες να δεις κι ένα τέτοιο σχήμα, που στο κάτω κάτω δεν μοιάζει κι…άσχημο.

*** Χωρίς, και το ξαναλέω αυτό, να σημείναι υποχρεωτικά ότι θα έλυνες ντε και καλά τα προβλήματά σου. Αλλά δες το λίγο κι αυτό.

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags