Facebook Pixel Aπίστευτοι διάλογοι στην Κύπρο για τα στημένα!
| 2015-01-15 00:28:00

Aπίστευτοι διάλογοι στην Κύπρο για τα στημένα!

Aπίστευτοι διάλογοι στην Κύπρο για τα στημένα!

Σάλος έχει προκληθεί στην Κύπρο με αφορμή τις καταγγελίες του διαιτητή Παναγή περί κυκλώματος επηρεασμού διαιτητών και στημένων αγώνων. Τα ΜΜΕ της Κύπρου δημοσιοποιούν δύο ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες πρωταγωνιστεί μέλος της επιτροπής διαιτησίας το 2011.

Η πρώτη συνομιλία αφορά στον αγώνα της Γ’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Κωνσταντίνου και Ευριπίδη Τραχωνίου με το Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς τη σεζόν 2010-11. Το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ζητά από τον βοηθό να καθορίσει το αποτέλεσμα υπέρ συγκεκριμένης ομάδας και χαρακτηρίζει «κουμμούναρους» τους αντιπάλους της ομάδας!

Στη δεύτερη συνομιλία το πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας, επιχειρεί να επηρεάσει διαιτητή σε αγώνα νέων της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Μάλιστα ακούγεται να το επιπλήττει επειδή δεν ακολούθησε τις οδηγίες του να ευνοήσει συγκεκριμένη ομάδα.

Παράλληλα συνεχίζεται και το έργο των ανακριτικών αρχών το οποίο φτάνει μέχρι την ηγεσία της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να κληθεί για να δώσει κατάθεση ο πρόεδρος Κ. Κουτσοκούμνης, ενώ ήδη κατέθεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ, Γ. Κούμας.

Όπως στην Ελλάδα η ΕΠΟ, έτσι και στην Κύπρο η ΚΟΠ κάνουν σα να μη συμβαίνει τίποτα και αποφεύγουν να τοποθετηθούν δημόσια.

 Για τη συγκεκριμένη υπόθεση κρατούνται προσωρινά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Μιχάλης Αργυρού και το πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας και πρώην βοηθός διαιτητή Μιχάλης Σπύρου

Εναντίον του Μ. Αργυρού, διερευνάται υπόθεση επηρεασμού διαιτητή Α' κατηγορίας σε μια περίπτωση, κατά την ποδοσφαιρική σεζόν 2011-12.

Η συνομιλία για να στηθούν οι «κουμμούναροι»

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Το λοιπόν να σου πω έτσι 2-3 πράματα. Τζικάτω στο παιχνίδι που πάεις ξέρεις ότι εν σημαντικότατο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ε..ντάξει εν τζαι είδα την βαθμολογία τους

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Ε..οϊ εν σημαντικότατο, είδες την βαθμολογία τους?

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Οϊ εν τη είδα.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Εν σημαντικότατο για τη διαβάθμιση. Αν δεν κερδίσει ο Ευρυπίδης εννα κινδυνέψει σοβαρά. Εντάξει?

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ναι.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Οι άλλοι εν κουμμούναροι εν μας κόφτει που τους άλλους εντάξει?

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ναι, ναι.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Εντάξει? Με τον τρόπο σου εννά βοηθήσεις λίον. Εντάξει?

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ναι, ναι.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Πιστεύω ότι τζαι ο διαιτητής εννά τον βοηθήσει τζαι ούλλα. Αν έσχεις πρόβλημα με τον παρατηρητή να με πιάσεις τηλέφωνο μετά. Το άλλο το θέμα ρε (.....), θέλω…μιλούμε μαζί, έχω σου εμπιστοσύνη εν θέλω ν’ ανοίγεις το στόμα σου να λαλείς κουβέντες παραπάνω.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Οϊ εν λαλώ τίποτε.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Είπα σου, όπως σου είπα, μπορεί να έρτω τζαι ποτζί στην προπόνηση να τους πω κάποια πράματα. Εννά στείλω και κάποια μηνύματα-εν σε εννοώ εσένα-κάποιους άλλους εντάξει? Το λοιπόν, προσεχτικά, σοβαρά όπως πάεις-πάεις καλά, νομίζω εννά πιάσεις τζαι παιχνίδι στην 4η κατηγορία. Το λοιπόν…Τζαι μεν κάμνεις κουβέντες με κανένα.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Το λοιπόν είπαμε αύριο τζικάτω τι εννα κάμεις, εν σημαντικό για την ομάδα του Ευρυπίδη, εκατάλαβες εβάλαν σε τζιαμέ εσέναν Λεμεσιανό-εβάλαν Λεμεσιανούς για να βοηθηθεί.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Έναν οριακό, με τηλεόραση έσχει πας το οφσαιντ με τίποτε. Ο διαιτητής εν μες το κέντρο του γηπέδου που κάθετε τζαι εν μπορεί να πάρει θέση για το οφσάιντ εντάξει?

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ε ναι σίουρα.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Ο παρατηρητής, ο παρατηρητής εν μες το κέντρο του γηπέδου που κάθετε εν μπορεί να πάρει θέση για το οφσαιντ εντάξει?

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ναι. 

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags