Facebook Pixel Όταν ο Τσίπρας έκανε ρεκόρ στο Twitter...
Life
| 2015-01-16 01:08:00

Όταν ο Τσίπρας έκανε ρεκόρ στο Twitter...

Όταν ο Τσίπρας έκανε ρεκόρ στο Twitter...

Με 34.000 tweets (μέχρι το πρωί της Πέμπτης), ένα trending topic στο twitter και μεγάλες δόσεις χιούμορ (ή τρολαρίσματος), οι έλληνες χρήστες υποδέχτηκαν τη διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στις 14 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, μέχρι και σήμερα το πρωί τα χιουμοριστικά tweets δεν είχαν σταματήσει με τους χρήστες να γράφουν κάθε είδους ερωτήσεις και να προσθέτουν το hashtag #asktsipras. Τα πληκτρολόγια άρχισαν να παίρνουν φωτιά λίγο μετά τις 18:00 με το αποκορύφωμα να σημειώνεται μεταξύ 20:00-21:00, όπως φαίνεται και στο γράφημα.

Το top10 των χρηστών, που τουίταραν με το hashtag #asktsipras ήταν οι παρακάτω:

Όσον αφορά τις ηλικίες, φαίνεται ότι η ομάδα 21-35 κυριάρχησε με 54% και ακολουθήθηκε από τους μεγαλύτερους της ομάδας 36-50 (33%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντίκτυπος της συνέντευξης ήταν τόσο μεγάλος, που οι αναφορές με το hashtag κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες, να ξεπεράσουν τις αναφορές δύο ολόκληρων ημερών στο όνομα "Αλέξης Τσίπρας". Το παρακάτω εντυπωσιακό διάγραμμα δείχνει την εκτίναξη των αναφορών #asktsipras σε σχέση με τις καθημερινές αναφορές στο όνομα του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
ΠΗΓΗ: lifo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags