Facebook Pixel Πολλά τα προβλήματα για Δέλλα...
| 2015-01-19 17:54:00

Πολλά τα προβλήματα για Δέλλα...

Πολλά τα προβλήματα για Δέλλα...

Με πολλές απουσίες είναι πιθανό να ταξιδέψει αύριο η ΑΕΚ για την Κέρκυρα, όπου την Τετάρτη (21/1) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για το Κύπελλο. 

Στη σημερινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Αλιμο έκαναν αποθεραπεία, ωστόσο υπήρχαν αρκετοί απόντες. Συγκεκριμένα οι Γιάννης Ανέστης (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) και Βασίλης Ρόβας (κάκωση στον αριστερό προσαγωγό) έκαναν αποθεραπεία και στη συνέχεια θεραπεία από χτυπήματα που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς.

Ο Αμπλαγιέ Φαγέ κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη κάκωση αριστερού προσαγωγού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες, ως εκ τούτου δύσκολα θα παίξει την Τετάρτη.

Απόντες θα είναι τόσο ο Μιγκέλ Κορδέρο και τελικά και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, οι οποίοι και σήμερα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το πρωί της Τρίτης στις 10:00 στα Σπάτα. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags