Facebook Pixel Συνάντησεις Κοντονή με Μαρινάκη και Αγγελίδη ενόψει του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
| 2015-02-03 19:59:00

Συνάντησεις Κοντονή με Μαρινάκη και Αγγελίδη ενόψει του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Συνάντησεις Κοντονή με Μαρινάκη και Αγγελίδη ενόψει του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ, Β.Μαρινάκη θα έχει την Τετάρτη (04/02) στις 12:00 ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σ.Κοντονής, στο πλαίσιο των επαφών με θέμα τη βία με αφορμή το κυριακάτικο (08/02) ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό...

Αναμένεται να ακολουθήσει συνάντηση του κ.Κοντονή και με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη με τον οποίον υπήρξε επίσης τηλεφωνική επαφή.

Για την επικινδυνότητα της αναμέτρησης στην Τούμπα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος:

"Μιλάμε για ένα παιχνίδι εξαιρετικής επικινδυνότητας και θέλει ιδιαίτερη προσοχή από όλους όσοι εμπλέκονται από οποιαδήποτε ιδιότητα, για να μην έχουμε γεγονότα που θα τραυματίσουν το ποδόσφαιρο. Στο κομμάτι που μας αφορά έχουμε λάβει τα μέτρα μας, στις επαφές με τις ομάδες, με την αστυνομία, με την τοποθέτηση παρατηρητών, ώστε από πλευράς διοργάνωσης το παιχνίδι να διαφυλαχθεί όσο γίνεται περισσότερο. Όμως σε ένα ντέρμπι εμπλέκονται κι άλλοι παράγοντες και ελπίζουμε να κάνουν όλοι καλά τη δουλειά τους. Ελπίζουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος ή πιο τυχερός".

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags