Facebook Pixel Τι συμβαίνει μεταξύ παικτών και Άγγελου στον ΠΑΟΚ;
| 2015-02-05 20:50:00

Τι συμβαίνει μεταξύ παικτών και Άγγελου στον ΠΑΟΚ;

Τι συμβαίνει μεταξύ παικτών και Άγγελου στον ΠΑΟΚ;

Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν την απάντηση και έστειλαν «μήνυμα» για την επόμενη μέρα...

Να ηρεμήσουν κάπως την κατάσταση στον ΠΑΟΚ που είναι «έκρυθμη», προσπάθησαν σήμερα οι Στέφανος Αθανασιάδης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι είχαν συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς και άκουσαν ξανά τα παράπονα του κόσμου για το... ναυάγιο στην Κρήτη και την βαριά ήττα από τον ΟΦΗ με 3-1.

Οι φίλαθλοι απαίτησαν να συναντηθούν με τους παίκτες για να τους θέσουν προ των ευθυνών τους, αλλά και για να πάρουν συγκεκριμένες απαντήσεις για όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες και τα οποία τους οδήγησαν από το +5, στο -8 από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι Κλάους και Σάλπι ανέλαβαν τις ευθύνες για την πορεία της ομάδας, υποσχέθηκαν πως θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση και σημείωσαν με νόημα πως δεν υπάρχει κανένας τσακωμός με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές ήμασταν που με τις εμφανίσεις μας δημιουργήσαμε μεγάλες προσδοκίες, εμείς οι ίδιοι που έχουμε τώρα τα άσχημα αποτελέσματα. Ψάχνουμε και εμείς να βρούμε τι φταίει και θα κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσουμε αυτήν την δύσκολη περίοδο», είπαν μεταξύ άλλων, ενώ για το κλίμα στα αποδυτήρια τόνισαν: «Δεν υπάρχουν προβλήματα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Δεν είμαστε μαλωμένοι ούτε μεταξύ μας, ούτε με τον προπονητή. Κάποιες τριβές μπορεί να υπάρχουν πάνω στην καθημερινή δουλειά, αλλά αυτά είναι ανθρώπινα, συμβαίνουν παντού και ξεπερνιούνται»...

Διαβάστε γιατί ο Άγγελος Αναστασιάδης έβγαλε στην... σέντρα τους παίκτες του ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags