Facebook Pixel Το πιστεύουν στον ΠΑΟ για τίτλο παρά το -8!
| 2015-02-05 23:12:00

Το πιστεύουν στον ΠΑΟ για τίτλο παρά το -8!

Το πιστεύουν στον ΠΑΟ για τίτλο παρά το -8!

Διαβάστε τι δήλωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για την διαφορά από την κορυφή και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή πίτας της ΠΑΕ μίλησαν και δυο παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς δήλωσε:«Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και συνεπώς πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να παίξουμε καλύτερο από ότι τελευταία ματς. Πρέπει να πάρουμε νίκες για να τερματίσουμε τουλάχιστον στην 2η θέση. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουν την διαφορά με Ολυμπιακό κι ελπίζουμε στην Λεωφόρο να τον πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο. Αν η διαφορά είναι 3 ή 5 βαθμούς τότε θα έχουμε καλή ευκαιρία για το πρωτάθλημα. Ως τότε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο». Ο Κροάτης ευχήθηκε και για τα 107 χρόνια της ομάδας λέγοντας: «Εύχομαι στον Παναθηναϊκό ότι καλύτερο. Να κερδίσουμε τίτλο για τους οπαδούς μας».

Από την δική του πλευρά, ο εκ των αρχηγών Τάσος Λαγός στάθηκε στην... μάχη του τίτλου επισημαίνοντας: «Καταλαβαίνουν το μεγαλείο της ομάδας όσοι βρίσκονται κοντά της. Τα 107 χρόνια γεμάτο επιτυχίες τα λένε όλα. Όσο αφορά το πρωτάθλημα, είμαστε στο -8 και δεν είναι εύκολο, αλλά είναι μια διαφορά που μπορούμε να την καλύψουμε. Αρκεί να κερδίζουμε τα ματς από εδώ και πέρα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags