Facebook Pixel Ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ ο Μανιάτης!
| 2015-02-08 23:14:00

Ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ ο Μανιάτης!

Ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ ο Μανιάτης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε την καλή φιλοξενία του ΠΑΟΚ και το πόσο βοήθησαν οι Έλληνες παίκτες του Δικεφάλου

"Με εξαίρεση το σκηνικό με τον Τσόρι που χτυπήθηκε από βαρύ αντικείμενο, θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία, ενώ και με τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ είχαμε μιλήσει πριν και όλα κύλησαν καλά"

Αναλυτικά:

Για το 0-0 της Τούμπας: «Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για τα παιδιά της Θύρας 7. Υπήρξαμε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και προσπαθήσαμε να επιτεθούμε. Μας έλειψε το γκολ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Μας έλειψε η τελική πάσα».

Για το κλίμα κάτω από το οποίο ολοκληρώθηκε το βαθμολογικό ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ: «Βοήθησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και όλοι μας να κυλήσει το παιχνίδι με λίγα νεύρα. Ο Τσόρι εκνευρίστηκε γιατί δέχθηκε ένα σίδερο στην πλάτη. Θα μπορούσε να έχει χτυπήσει άσχημα. Ήταν, όμως, το μόνο κακό περιστατικό. Όλα τα υπόλοιπα κύλησαν τέλεια και η φιλοξενία του ΠΑΟΚ ήταν άψογη».

Για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον Ολυμπιακό: «Ο Παναθηναϊκός πλησίασε στη βαθμολογία και τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε μακρύ πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Εμείς, όμως, έχουμε και Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ κι αυτό σημαίνει πώς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι».

Για τον Βίτορ Περέιρα και την τακτική του: «Με τον κ. Περέιρα δουλεύουμε πολύ στην τακτική. Ασχολείται με το τι θα κάνουμε την μπάλα, όταν είναι στα δικά μας πόδια. Θα μας βοηθήσει πολύ στην Ευρώπη. Είναι ευκαιρία αν περάσουμε την Ντνίπρο, να προχωρήσουμε αν είμαστε και λίγο τυχεροί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags