Facebook Pixel «Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα παλεύουμε για πρωτάθλημα!»
| 2015-02-08 23:36:00

«Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα παλεύουμε για πρωτάθλημα!»

«Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα παλεύουμε για πρωτάθλημα!»

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την απόδοσή του, τη συνέχεια και τον Παναγιώτη Γλύκο μίλησε ο Σαρλς Ιτάνζ, μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την απόδοσή του και τι πιστεύει για τη συνέχεια: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Παίξαμε το 100% της δυνατότητάς μας και δείξαμε ότι έχουμε στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο κόλπο του τίτλου: «Δε θα είναι εύκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται. Όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες θα παλεύουμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για το αν αυτή η ισοπαλία διατηρεί ηρεμία στον ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έχουν συμβεί: «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, ένα ντέρμπι και όχι ένα φυσιολογικό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό που δε δεχτήκαμε γκολ. Σ' ένα ντέρμπι το πρώτο που κοιτάς είναι να μη δεχτείς γκολ και γι' αυτό παίξαμε πιο συντηρητικά. Είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε για να μη χάσουμε και μετά να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι δεν έπιασε το πέναλτι του Άλβες την προηγούμενη αγωνιστική και για τον Γλύκο: «Μόνο ο Θεός ξέρει για τα πέναλτι, αυτός αποφασίζει. Ήταν ένα καλό σερί, που ήθελα να συνεχιστεί, όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι να πιάνεις τα πέναλτι. Κοιτάμε μπροστά κι ελπίζω να κάνω κι άλλες αποκρούσεις. Όσο για τον Παναγιώτη, έμεινε για λίγο εκτός με τον τραυματισμό του, προπονείται σκληρά και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags