Facebook Pixel "Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΠΑΟΚ"!
| 2015-02-08 23:50:00

"Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΠΑΟΚ"!

"Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΠΑΟΚ"!

Εξερχόμενος από το γήπεδο της Τούμπας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με καλά λόγια για τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στις δικαστικές του περιπέτειες, ενώ τόνισε πως "δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον ΠΑΟΚ"!

"Δεν χρειάζεται κάθε φορά που ανεβαίνει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Εμείς θέλουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό. Με τον ΠΑΟΚ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Να ξέρετε ότι τον θέλουμε δυνατό γιατί με δυνατό τον ΠΑΟΚ γίνεται πιο δυνατός και ο Ολυμπιακός", τόνισε στο πρώτο σχόλιό του.

Σε ερώτηση για τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είπε: "Αντί να μας δικάζετε κάθε ημέρα, κάντε υπομονή. Σας σέβομαι όλους, αλλά δεν θα κάνουμε ανάλυση εδώ, έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε επίσης για τη φιλοξενία στην Τούμπα: "Είμαστε ικανοποιημένοι εκτός από συγκεκριμένα γεγονότα. Δεν χρειαζόταν ο Τσόρι να φάει ένα κομμάτι σίδερο στην πλάτη. Ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός. Ευχαριστήσαμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags