Facebook Pixel ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 22 νεκροί (τουλάχιστον) στο Ζάμαλεκ-Ένπι! (BINTEO)
| 2015-02-09 01:12:00

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 22 νεκροί (τουλάχιστον) στο Ζάμαλεκ-Ένπι! (BINTEO)

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 22 νεκροί (τουλάχιστον) στο Ζάμαλεκ-Ένπι! (BINTEO)

Τρία χρόνια μετά τα τραγικά συμβάντα στο Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου με τους 70 νεκρούς, νέα καταστροφή έπληξε την πολύπαθη χώρα, καθώς 22 νεκροί και περισσότεροι από 30 τραυματίες ήταν ο θλιβερός απολογισμός των επεισοδίων μεταξύ οπαδών της Ζάμαλεκ και αστυνομικών δυνάμεων πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Ενπί! ΠΡΟΣΟΧΗ!ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου, οι συμπλοκές άρχισαν έξω από το "Air Defense", στη βορειοανατολική πλευρά του Καΐρου, μετά από την προσπάθεια οπαδών αμφότερων των ομάδων να εισέλθουν στο γήπεδο μαζικά χωρίς να έχουν εισιτήριο.

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Ζάμαλεκ, μέσω ανακοίνωσης που ανάρτησε στο Facebook, υποστήριξε ότι οι οπαδοί έχασαν τη ζωή τους, ύστερα από ασφυξία, προκληθείσα από τη χρήση δακρυγόνων εκ μέρους των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση, αλλά διεξήχθη κανονικά και για την ιστορία η Ζάμαλεκ του Ζεσουάλδο Φερέιρα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ενπί.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Φεβρουαρίου 2012 είχαν σκοτωθεί 72 άνθρωποι και είχαν τραυματιστεί άλλοι 254 στην αναμέτρηση μεταξύ της Αλ Αχλί και της Αλ Μασρί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags