Facebook Pixel Πόρτα καταπλάκωσε δημοσιογράφο στο Εργοτέλης-Πανιώνιος!
Life
| 2015-02-19 19:15:00

Πόρτα καταπλάκωσε δημοσιογράφο στο Εργοτέλης-Πανιώνιος!

Πόρτα καταπλάκωσε δημοσιογράφο στο Εργοτέλης-Πανιώνιος!

Με ελαφρά, ευτυχώς, τραύματα γλίτωσε ο αθλητικός συντάκτης Μηνάς Αλμπαντάκης πάνω στον οποίο έπεσε η πόρτα του μπουθ που φιλοξενούνται οι δημοσιογράφοι στο «Γεντί Κουλέ»!

Ο άτυχος ρεπόρτερ, που ήταν χθες στο γήπεδο του Ηρακλείου για τον αγώνα Εργοτέλης - Πανιώνιος, διεκομίσθη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στη Σούπερ Λίγκα και τον ΠΣΑΤ.

Για το ατύχημα πήρε θέση και η ΕΣΗΕΠΗΝ εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την ανησυχία της για την ασφάλεια των δημοσιογράφων που καλύπτουν αθλητικές διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έντονο προβληματισμό και ανησυχία για την ασφάλεια των δημοσιογράφων που καλύπτουν αθλητικές διοργανώσεις προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε στο γήπεδο του ΟΦΗ, «Θ.Βαρδινογιάννης», χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο, όταν υποχώρησε η πόρτα του χώρου όπου βρίσκονται οι αθλητικοί συντάκτες και έπεσε πάνω στο συνάδελφο Μηνά Αλμπαντάκη, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Το συμβάν αναδεικνύει ένα σοβαρό πρόβλημα για τους δημοσιογράφους που βρίσκονται καθημερινά σε χώρους κακοσυντηρημένους και όπως αποδεικνύεται τελικά, επικίνδυνους για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ εφιστά την προσοχή κάθε υπεύθυνου για την συντήρηση των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς οι συνάδελφοι που καλούνται να καλύψουν αθλητικά γεγονότα είναι αυτονόητο πως δεν είναι δυνατόν να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα σε καμία περίπτωση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags