Facebook Pixel "Πολύ δύσκολα ξανά ματς στην Κομοτηνή φέτος"
| 2015-03-10 00:05:00

"Πολύ δύσκολα ξανά ματς στην Κομοτηνή φέτος"

"Πολύ δύσκολα ξανά ματς στην Κομοτηνή φέτος"

Στην αποκάλυψη ότι ο Πανθρακικός δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ξανά για φέτος το ΔΑΚ Kομοτηνής προχώρησε ο πρόεδρος της ''Econ21'', που είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποστήριξη των 14 από τα 18 γήπεδα της Superleague

Μιλώντας στο ''Metropolis 95.5'' ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, ανέφερε αρχικά: ''Το γήπεδο της Κομοτηνής έχει ξεκινήσει και υποβαθμίζεται από τα μέσα Δεκεμβρίου. Οι έντονες βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με το ανύπαρκτο αποστραγγιστικό σύστημα έχει προκαλέσει αυτά τα τεράστια προβλήματα. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα με τους συνεχόμενους αγώνες συν τα ματς Κυπέλλου έχει υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, κάτι που φαινόταν σχεδόν σε κάθε αγώνα. Για το ματς με τον Ολυμπιακό, τώρα, η θηριώδης βροχή ξεκίνησε μία μέρα πριν τον αγώνα και συνεχίστηκε και το Σάββατο. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο έπεσαν στην Κομοτηνή 124 χιλιοστά βροχής''.

Ερωτώμενος για το αν θα μπορέσει να παίξει ο Πανθρακικός με τον ΠΑΟΚ στις 21 Μαρτίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Παπακωνσταντίνου ανέφερε: ''Όπως είναι τώρα το γήπεδο, με την παντελή έλλειψη αποστραγγιστικού, δεν μπορεί κανείς αν θέλει να είναι τεχνικά σοβαρός, να δώσει με ασφάλεια έναν χρόνο αποκατάστασης γιατί για να γίνουν οι εργασίες πρέπει πρώτα να στεγνώσει το γήπεδο. Αν δεν στεγνώσει, δεν μπορεί να κάνει κάποιος τίποτα, ούτε με μηχάνημα ούτε με χέρια. Αν σταματήσουν οι κακές καιρικές συνθήκες ακόμα και σήμερα και είναι πιο ευνοϊκές, κάνοντας μια υπόθεση εργασίας, ίσως θα μπορούσε να παιχτεί ένας αγώνας στις συνθήκες που υπήρχαν στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Η τεχνική μου άποψη είναι ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο στοίχημα και πιθανόν να μην μπορέσει κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Πανθρακικός να συνεχίζει να παίζει στον δεύτερο γύρο στο γήπεδο αυτό''.

Αναφορικά με την ώρα σύνταξης της έκθεσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ''Econ21' είπε: ''Γινόταν συζήτηση με την Σούπερ Λίγκα καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Τους επισημάναμε πως η κατάσταση είναι δύσκολη. Το πρωί του Σαββάτου μου ζητήθηκε να συντάξω μια έκθεση της κατάστασης, την οποία έστειλα στην Σούπερ Λίγκα λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι, ενώ υπήρξε επικαιροποίησή της γύρω στις 6.00 το απόγευμα''.

Για το περιεχόμενο της έκθεσης ανέφερε: ''Τονίσαμε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος για να διεξαχθεί το παιχνίδι και ότι ήταν πολύ δύσκολο τεχνικά να αντικατασταθεί εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Ακόμη και τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες να είχαμε, θα ήταν πολύ δύσκολο να αποκατασταθεί η ζημιά σε μια εβδομάδα ή το πολύ δέκα μέρες, πόσο μάλλον με την κατάσταση που επικρατεί ακόμη και σήμερα, καθώς όπως μιλούσα πριν, στην Κομοτηνή πάλι σήμερα βρέχει καταρρακτωδώς και έχει χαλάζι. Εμείς πάντως δεν αποφασίσαμε την αναβολή του αγώνα, εμείς κάναμε απλά μια τεχνική γνωμάτευση''. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags