Facebook Pixel Αυτό είναι το μεγάλο κόλπο του Σαββίδη!
| 2015-03-15 23:30:00

Αυτό είναι το μεγάλο κόλπο του Σαββίδη!

Αυτό είναι το μεγάλο κόλπο του Σαββίδη!

Το σχέδιο του Πόντιου επιχειρηματία για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Μεγάλες αλλαγές θα σημειωθούν το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και δεν αναφερόμαστε μόνο στο τι θα γίνει στο αγωνιστικό κομμάτι με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, αλλά και στο διοικητικό, όπου αναμένεται ριζική αναδιάρθρωση και νέος τρόπος λειτουργίας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος, μέσα σε ένα 24ωρο έγινε η απόλυτη φίρμα της ομάδας δίνοντας περισσότερες "αποκλειστικές" συνεντεύξεις απ΄ ότι οι Βαρουφάκης και Κοντονής μαζί!

Ξαφνικά ο Γιώργος Σαββίδης, που είναι γεγονός ότι έχει πάει κι άλλες φορές φέτος στην Τούμπα, μίλησε για τη λατρεία που έχει για τον ΠΑΟΚ, για τον τρόπο που έπεισε τον πατέρα του να πάρει την ομάδα, αλλά και για τα όνειρα που κάνει για τον Δικέφαλο.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, αλλά και όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στις δηλώσεις του, ο γιος του Σαββίδη θα αποκτήσει άμεσα έναν ουσιαστικό ρόλο στα του συλλόγου αναλαμβάνοντας σημαντική διοικητική θέση στην ΠΑΕ.

Βέβαια, αυτό δεν γίνεται τυχαία, αλλά με προσεγμένες-συγκεκριμένες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όχι μόνο είναι σύμφωνος, αλλά φαίνεται να έχει δουλέψει και ένα ολόκληρο σχέδιο για τις επόμενες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου ουσιαστικά θέλει με την παρουσία του γιου του στην ΠΑΕ και γενικότερα στη Θεσσαλονίκη, να βάλει ένα τέλος στο μόνιμο παράπονο του κόσμου και μερίδας του Τύπου σχετικά με την απουσία του από τα δρώμενα της ομάδας.

Ο Ιβάν επιθυμεί, δηλαδή, να έχει τον Γιώργο εκεί, παρών, δίπλα στην ομάδα, ενώ αυτός να "εμφανίζεται" όταν πρέπει κι όταν χρειάζεται...

ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ της Σούπερ Λιγκ θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ για διάδοχο του Σαλπιγγίδη; Διάβασε ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags