Facebook Pixel Μεταγραφάρα! Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ πάει Πρέμιερ;
| 2015-03-16 00:30:00

Μεταγραφάρα! Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ πάει Πρέμιερ;

Μεταγραφάρα! Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ πάει Πρέμιερ;

Βαλίτσες για την Αγγλία ετοιμάζει ξένος του Δικεφάλου που δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Την ευκαιρία να γεμίσει τα ταμεία του με πολλά χρήματα έχει το προσεχές καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, καθώς ένας ποδοσφαιριστής που θεωρούνταν "καμένο χαρτί", ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή!

Ο λόγος για τον Λούκας, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και με τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει αρκετούς μνηστήρες για το καλοκαίρι, ενώ και στον ισπανικό σύλλογο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θέλουν σαν ...τρελοί να τον κρατήσουν. Τα πράγματα, βέβαια, δεν είναι εύκολα για τη Λα Κορούνια, καθώς όχι μόνο δεν έχει το χρήμα, αλλά κινδυνεύει και με υποβιβασμό.

Ωστόσο, για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ υπάρχει πλέον ενδιαφέρον και από την Premier League, καθώς σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, δύο ομάδες από το Νησί παρακολουθούν στενά τον ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τις Γουεστ Χαμ και Έβερτον, οι οποίες δείχνουν "ζεστές" για να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον Λούκας.

Από τον Δικέφαλο πάντως, προ ημερών, ξεκαθάριζαν ότι ο Ισπανός άσος θα φύγει από την Τούμπα μόνο αν πέσει το ...παραδάκι, καθώς στη συμφωνία με τη Λα Κορούνια υπάρχει υψηλή ρήτρα, ενώ αν επιμείνουν οι σύλλογοι από την Αγγλία, τότε δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να ανεβάσει κι άλλο τις απαιτήσεις του.

Ιδανική ευκαιρία, λοιπόν, για τους Θεσσαλονικείς να βγάλουν εύκολα λεφτά, από έναν ποδοσφαιριστή που δεν μπορούν να τον πείσουν να μείνει...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags