Facebook Pixel Θα... "ξηλωθεί" τελικά η ΕΠΟ
| 2015-03-18 18:32:00

Θα... "ξηλωθεί" τελικά η ΕΠΟ

Θα... "ξηλωθεί" τελικά η ΕΠΟ

H ΕΠΟ αναγκάστηκε να αναγνωρίσει τις οφειλές σε συνεργάτες του Κλαούντιο Ρανιέρι όπως ανακοίνωσε μετά το τέλος του έκτακτου Δ.Σ που διενεργήθηκε την Τετάρτη (18/03).

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, στην οποία συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα των αποζημιώσεων των συνεργατών του κ. Ρανιέρι, αποφασίστηκε να αναγνωριστούν οι λύσεις των συμβάσεων με τους όρους που προβλέπονταν στα συμβόλαιά τους».

Ωστόσο όπως έχει αναφέρει το Soccerplus, το θέμα των αποζημιώσεων προκάλεσε τριβές στα μέλη του συμβούλιου, καθώς στο Δ.Σ στις 23/12/14, ο τότε πρόεδρος τη ΕΠΟ, Γ.Σαρρής, ανέφερε πως η αποζημίωση στον Ιταλό τεχνικό θα είναι 500.000 ευρώ και ότι προς τους συνεργάτες του δεν υπάρχει καμία οφειλή.

Τελικά η πραγματικότητα διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ.Σαρρή που πλέον είναι εκτεθειμένος και προς τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Soccerplus παρουσιάζει το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά του Δ.Σ της ΕΠΟ:

ΣΑΡΡΗΣ: Το πρώτο θέμα στα διάφορα που έχω να βάλω είναι το θέμα τηςσυμφωνίας για την αποζημίωση του Ρανιέρι. Όλοι θυμόσαστε ότι μετά το τελευταίο καταστροφικό αποτέλεσμα με τα Νησιά Φερόε και την τοποθέτηση του κου Ρανιέρι ότι δεν παραιτείται, είχα κάνει μια δήλωση ότι θα καλέσω ένα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για να δούμε τι θα κάνουμε. Μετά την δήλωσή μου αυτή ο κος Ρανιέρι και στην συνάντηση που είχα μαζί του δέχτηκε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, εφορίες και όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνουμε και σήμερα είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω ότι έληξε το θέμα την Παρασκευή, η αποζημίωση που θα πάρει ο κος Ρανιέρι για το υπόλοιπο του συμβολαίου του το οποίο ήταν μέχρι το 2016 είναι 500 χιλιάδες με 100 χιλιάδες το μήνα από 01/05/2015, δηλαδή από τον Μάιο. Θεωρώ ότι είναι μια καλή θα έλεγα συμφωνία αν αναλογιστεί κανείς ότι αν προσφύγει στην FIFA, CAS και τα σχετικά, μπορούσε να μας ζητήσει ολόκληρο το ποσό το οποίο ξέρετε πάρα πολύ καλά πόσο θα ήταν. Αν έχει κάποιος αντίρρηση, μπορεί να τηνεκφράσει. Συμφωνείτε; Ωραία.

ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: Απλώς μια διευκρίνηση, πρόεδρε: είναι και οι συνεργάτες του μαζί;

ΣΑΡΡΗΣ: Όχι, οι συνεργάτες του είναι άλλο, αλλά οι συνεργάτες του έχουν πληρωθεί για τους μήνες που δουλέψανε.

ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: Αυτοί αποζημίωση δεν θέλουν τίποτα;

ΣΑΡΡΗΣ: Αυτοί πληρωθήκανε, ήταν με τον μήνα, εντάξει; Δεν είχαν συμβόλαια ειδικά αυτοί.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags