Facebook Pixel Μούτζα ήταν τελικά η χειρονομία Βαρουφάκη στο επίμαχο βίντεο!
Life
| 2015-03-19 11:42:00

Μούτζα ήταν τελικά η χειρονομία Βαρουφάκη στο επίμαχο βίντεο!

Μούτζα ήταν τελικά η χειρονομία Βαρουφάκη στο επίμαχο βίντεο!

«Κατασκευασμένο» είναι τελικά και το νέο video που κυκλοφόρησε σήμερα όπου αποδεικνύεται ότι το video στο οποίο ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει την άσεμνη χειρονομία στη Γερμανία, είναι κατασκευασμένο!

Αλλοίωση του ήδη αλλοιωμένου video από την ομιλία Βαρουφάκη το 2010, επιχείρησε μια σατιρική γερμανική εκπομπή, θέλοντας να δείξει ότι ήρθε η ώρα να πάψουμε να εμπιστευόμαστε πλέον – εκτός από τις εικόνες που μπορούν να κατασκευαστούν με fhotoshop – και τα video.

Για την ιστορία, ο Γιάννης Βαρουφάκης, φέρεται να έχει κάνει μια άσεμνη χειρονομία αναφερόμενος στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια ομιλίας του. Την έκανε όμως στην πραγματικότητα;

Οι Γερμανοί όμως, αλλοίωσαν το χέρι του Γιάννη Βαρουφάκη – μέσω της τεχνικής Green Screen που χρησιμοποιεί ευρέως και η Ελληνοφρένεια – με αποτέλεσμα να «δείχνει το δάχτυλο» στους Γερμανούς, ενώ - υποτίθεται – στην πραγματικότητα συνέχιζε να κινεί κανονικά το χέρι του.

Είναι όμως το video που αλλοίωσαν οι γερμανοί πραγματικό; Ή και εκείνοι, ίσως και χωρίς να το ξέρουν, έπεσαν θύματα της ίδιας παγίδας που έστησαν; Τα πράγματα δείχνουν ότι έτσι έγινε.

Ένα νέο video λοιπόν, που ήρθε στη δημοσιότητα αμέσως μετά το video που δείχνει την «επεξεργασία» του video Βαρουφάκη, αποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, πράγματι έκανε μια χειρονομία. Μόνο που δεν ήταν το περίφημο «δάχτυλο», αλλά μια απλή ελληνικότατη μούτζα!

Με νέες δηλώσεις του πάντως, ο ίδιος ο Γιάννης Βαρουφάκης, ισχυρίζεται ότι και αυτό το video είναι κατασκευασμένο και ότι ο ίδιος, στην πραγματικότητα, δεν έδωσε ποτέ εκείνη την ομιλία, αλλά χρησιμοποιήθηκε σωσίας του!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags