Facebook Pixel ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ: Φεύγει από τον ΠΑΟΚ για τον Ατρόμητο!
| 2015-03-21 22:45:00

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ: Φεύγει από τον ΠΑΟΚ για τον Ατρόμητο!

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ: Φεύγει από τον ΠΑΟΚ για τον Ατρόμητο!

Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ανοίγει την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι;

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου καλή και η αβεβαιότητα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, φαίνεται πως θα οδηγήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog, σε αυτή την κατηγορία ανήκει ένας Έλληνας άσος, ο οποίος δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και παρόλο που ο Γιώργος Γεωργιάδης δείχνει να τον υπολογίζει περισσότερο από τον Άγγελο Αναστασιάδη, το πιθανότερο είναι ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετήσει την Τούμπα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος πήγε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ με πολλά όνειρα, αλλά πλέον μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από την ομάδα, αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει μέλλον στον Δικέφαλο.

Μάλιστα, ο Έλληνας στράικερ έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και λέγεται στην πιάτσα ότι δε θα δυσκολευτεί καθόλου να βρει ομάδα.

Ο "Παπ" δε σκοπεύει να ξενιτευτεί, καθώς επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα να επιστρέψει στον Ατρόμητο, από τον οποίο έχει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Το περασμένο καλοκαίρι ο έμπειρος φορ υποχρεώθηκε να φύγει λόγω της κόντρας του με τον προπονητή, ωστόσο Παράσχος δεν υπάρχει πλέον στον σύλλογο. Ο Παπαδόπουλος έχει άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Σπανό, ενώ και ο Νίκος Νιόπλιας έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως είναι θετικός για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι το καλοκαίρι ο Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στον Ατρόμητο για να κλείσει πιθανότητα και την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου, όπου τη σεζόν 2013-2014 πραγματοποίησε σούπερ σεζόν με 14 γκολ σε 35 συμμετοχές.  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος τεχνικός κορυφαίας ΠΑΕ θεωρείται τελειωμένος; Η απάντηση με ένα "κλικ" ΕΔΩ


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags