Facebook Pixel Τα... πήρε ο Κούγιας! «Καρφιά» για ΑΕΚ, «επίθεση» σε Αλαφούζο
| 2015-03-29 22:42:00

Τα... πήρε ο Κούγιας! «Καρφιά» για ΑΕΚ, «επίθεση» σε Αλαφούζο

Τα... πήρε ο Κούγιας! «Καρφιά» για ΑΕΚ, «επίθεση» σε Αλαφούζο

Νέες δηλώσεις από τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής, ο οποίος επιμένει στην απόσυρση της ομάδας από τα πλέι οφ της Football League λόγω της διαιτησίας. «Δεν εκβιάζομαι ούτε από το ΣΚΑΪ ούτε από τον Αλαφούζο...»
 

Φανερά εκνευρισμένος από τα σφυρίγματα του ρέφερι Σωσώνη στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον ΑΟ Χανιά στο Παμπελοποννησιακό, ήταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε νέες δηλώσεις του πέταξε... καρφιά προς συγκεκριμένες πλευρές, ενώ επανέλαβε πως σκέφτεται να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

«Αν εξετάσουμε και δούμε ότι η ομάδα δεν θα έχει συνέπειες, τότε θα σκεφτούμε να μην κατέβει η ομάδα στα πλέι οφ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα αυτά που συμβαίνουν σε βάρος μας τελευταία από τη διαιτησία» επεσήμανε αρχικά.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Γίνεται το οτιδήποτε για να ευνοηθεί μία ομάδα και να βρεθεί με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ τις τελευταίες αγωνιστικές. Σκέφτομαι να αποσύρω την Παναχαϊκή από τα πλέι οφ αν δεν υπάρχουν κυρώσεις ή μία σοβαρή έρευνα των αρχών. Εγώ δεν εκβιάζομαι ούτε από το ΣΚΑΪ, ούτε από τον Αλαφούζο, ούτε από τον Θωμαΐδη με αφορμή τις ανοικτές δικογραφίες, στις οποίες είμαι μάρτυρας και εν όψει της κατάθεσής μου στον εισαγγελέα την Τρίτη (31/3)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags