Facebook Pixel Γιαννιώτας: «Ξανά άτυχοι με τον Παναθηναϊκό»
| 2015-04-04 23:02:00

Γιαννιώτας: «Ξανά άτυχοι με τον Παναθηναϊκό»

Γιαννιώτας: «Ξανά άτυχοι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Έλληνας άσος δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει καταφέρει να νικήσει το Τριφύλλι φέτος σε δύο αναμετρήσεις, στις οποίες ήταν εμφανώς καλύτεροι...

Νικητής άξιζε να φύγει απ’ τη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα, κάναμε πολύ καλό ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό και σταθήκαμε άτυχοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όπως και μέσα στην Τρίπολη. Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε. Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα και πιστεύω πως η νίκη για εμάς θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ένιωθα και εγώ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο μετά και την κλήση μου στην Εθνική. Δεν πειράζει που δεν μπήκε το γκολ μου (σ.σ στη φάση του δοκαριού του), αρκεί που η ομάδα πήρε τον βαθμό».

Για το που του αρέσει να παίζει: «Έναν ποδοσφαιριστή τον νοιάζει να παίζει, όχι που ακριβώς παίζω. Μπορώ να το κάνω σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης».

Για το κεφάλαιο Εθνική: «Για μένα ήταν υπεραρκετά τα 15’ συμμετοχής μου στην πρώτη μου κλήση. Ευχαριστώ άπαντες και τον προπονητή μου για την ευκαιρία και θέλω πρώτα ο Θεός να καθιερωθώ στην Ανδρών. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δουλεύω 100% και πάντα για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν χρειάζεται να παίρνω εύσημα επειδή κάνω τη δουλειά μου σωστά. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η Εθνική, το να την αποκλείουμε από τώρα είναι τεράστιο λάθος. Έχουμε τους παίκτες, τις προσωπικότητες και τις δυνατότητες για να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να προλάβουμε ένα απ ‘τα εισιτήρια για την Γαλλία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags