Facebook Pixel Κόντρα και εκτός γηπέδων για ΑΕΚ - Ηρακλή!
| 2015-04-05 09:00:00

Κόντρα και εκτός γηπέδων για ΑΕΚ - Ηρακλή!

Κόντρα και εκτός γηπέδων για ΑΕΚ - Ηρακλή!

Αν νομίζετε ότι οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν μόνο για τα πλέι οφ της Β΄ Εθνικής είστε γελασμένοι. Γιατί ακονίζουν από τώρα τα μαχαίρια τους; O SportDog έχει το θέμα...

Οι μεγάλοι μονομάχοι των πλέι οφ ανόδου της Β΄ Εθνικής είναι αναμφισβήτητα η ΑΕΚ και ο Ηρακλής. Οι δύο ομάδες ήταν οι πιο δυνατές της Football League και η μάχη τους στο μίνι πρωτάθλημα που θα τους οδηγήσει στην πρώτη κατηγορία θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Στα αυτιά του σκύλου, λοιπόν, έπεσε μία σημαντική πληροφορία, ενόψει των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ιστορικών συλλόγων.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει ο θυμόσοφος λαός, γι΄ αυτό οι οι δύο ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη χρονιά που θα αγωνίζονται στη Super League. Η Ένωση έχει κλείσει κάποιους παίκτες και είναι στο ψάξιμο για την ενίσχυση του δυναμικού, ενώ στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και ο Ηρακλής.

Όπως πληροφορήθηκε ο SportDog, οι Θεσσαλονικείς έχουν θέσει ως προτεραιότητα τη μεταγραφή ενός καλού δεξιού μπακ και στην κορυφή της λίστας τους βρίσκεται ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Γαζώρου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή του 1993, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, έπαιξε στην Κόρινθο και από εκεί ανηφόρισε στις Σέρρες τη σεζόν 2013-14.

Ο 22χρονος μπακ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Εθνικό Γαζώρου μέσα στη χρονιά. Μάλιστα, εκτός από πλάγιος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί άνετα και ως ακραίος χαφ, αφού τον διακρίνει η ταχύτητα, η γρήγορη σκέψη στο παιχνίδι του αλλά και η άνεση που κινείται με την μπάλα στα πόδια. 

Ωστόσο, το κάταγμα που υπέστη στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, τον Γενάρη, τον έθεσε εκτός αγωνιστικής δράσης (έπαιξε μόνο 15 ματς), γεγονός που στοίχησε στην ομάδα του για τη μάχη που έδωσε για την παραμονή. Σε εκείνο το παιχνίδι και πριν τραυματιστεί, είχε βάλει περίπλοκες εξισώσεις στον τότε προπονητή του συλλόγου της Βοιωτίας, Σάββα Παντελίδη. Μάλιστα, ο τελευταίος σε συζητήσεις που έκανε μετά το ματς, παραδέχτηκε πως έκανε γκάφα που, αν και είχε τη δυνατότητα, δεν είχε φέρει τον Τσουβαλτσίδη στη Λιβαδειά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως "έψησε" τον προπονητή του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον τσεκάρει πολλές φορές αγωνιζόμενο μέσα στη σεζόν. Στην αναμέτρηση Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, ο "Τσούβα" βρήκε και δίχτυα κόντρα στον Γηραιό με πανέξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ ("τρύπησε" το τείχος), ένα γκολ, το οποίο πανηγύρισε κάνοντας αφιέρωση σε φίλο του στην κάμερα (δείτε μετά το 3:30 του βίντεο).

Και κάπου εδώ έρχεται η αποκάλυψη του SportDog. Ο Τσουβαλτσίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε προταθεί και στην ΑΕΚ. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς (αντικατέστησε τον Κατσαβάκη στον Γάζωρο) είχε συστήσει τον 22χρονο μπακ στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου η Ένωση να τον αποκτήσει για μπακ απ του Μιχάλη Μπακάκη στη Super League.

Ο Τσουβαλτσίδης παραμένει στο μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, η περίπτωσή του μπορεί να επανεξεταστεί το καλοκαίρι από τους "κιτρινόμαυρους" και δεν αποκλείεται να προκύψει "μάχη" με τον Ηρακλή για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags