Facebook Pixel Γι` αυτό πήγε Θεσσαλονίκη ο "Τράι"
| 2015-04-20 18:43:00

Γι` αυτό πήγε Θεσσαλονίκη ο "Τράι"

Γι` αυτό πήγε Θεσσαλονίκη ο "Τράι"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έλειπε από τη σημερινή προπόνηση, όμως ο λόγος ήταν σοβαρός και... προπονητικός!

Ο 39χρονος προπονητής ολοκλήρωσε τις σπουδές του και τις εργασίες του και την Τρίτη θα γίνει και τυπικά κάτοχος του UEFA pro.

Μάλιστα, την Δευτέρα το πρωί ο «Τράι» απένειμε διπλώματα UEFA Β σε νεαρούς προπονητές Ακαδημιών. Ανάμεσά τους και δύο προπονητές της Ακαδημίας Santos Πανοράματος, της σχολής η οποία ανήκει στο δίκτυο Ακαδημιών της Ένωσης. Ο λόγος για τους Τσαλουκίδη Νίκο και Ιωσηφίδη Άκη. Οι νεαροί προπονητές των Τμημάτων Υποδομής της ομάδας της Θεσσαλονίκης πήραν τα νέα τους διπλώματα, ενώ έχουν βρεθεί δύο φορές στα Σπάτα (για αγώνες με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ) και έχουν εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον προπονητή της ΑΕΚ, όσο και με τον Μιχάλη Μητροτάσιο, Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών.

Οι τέσσερις άνδρες αλλά και άλλοι άνθρωποι της Ακαδημίας συνομίλησαν για αρκετή ώρα μετά το τέλος της τελετής. Ο Δέλλας ζήτησε να μάθει για τον τρόπο λειτουργίας και την δουλειά που κάνουν οι νεαροί προπονητές οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως είχαν δείξει πολύ καλά στοιχεία και στα φιλικά που έχουν δώσει στα Σπάτα.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags