Facebook Pixel Το είδαμε κι αυτό! «Κράξιμο» από ΠΑΟΚ στους διεθνείς
| 2015-04-24 16:44:00

Το είδαμε κι αυτό! «Κράξιμο» από ΠΑΟΚ στους διεθνείς

Το είδαμε κι αυτό! «Κράξιμο» από ΠΑΟΚ στους διεθνείς

Άραγε τον Αθανασιάδη τον ρώτησαν;

«Επίθεση» στους Έλληνες διεθνείς για την χθεσινή τους ανακοίνωση σχετικά με τις... καταστροφές στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε περίπτωση, κάνει ο ΠΑΟΚ, μέσα από τις δηλώσεις του υπέυθυνου επικοινωνίας της ομάδας, Κυριάκου Κυριάκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5":
 

«Ο ΠΑΟΚ έχει διεθνείς παίκτες και έχει και αρκετούς που πέρασαν από την Εθνική ομάδα. Δεν ξέρω ποιος συμφωνεί ή όχι. Αυτό που σχολιάζουμε εμείς είναι το τάιμινγκ. Το περιεχόμενό της ανακοίνωσης είναι λίγο ως πολύ αυτό που λέμε όλοι, πως ένα πιθανό Grexit θα κάνει κακό στο ποδόσφαιρο. 

Οι διεθνείς παίκτες αρκετοί εξ’ αυτών είναι θύματα της όλης κατάστασης. Εμείς τους παίκτες μας δεν τους θέλουμε πολιτικούς. Αυτός ήταν και ο λόγος που διαλύθηκε η Εθνική. Εγώ θα τους επέκρινα, κυρίως για το τάιμινγκ που βγήκε. Με το περιεχόμενο δεν διαφωνούμε. Αν έβγαινα ένα μήνα πριν θα την επικροτούσα. Δεν υπήρχε ανάγκη να βγει χθες. Οσα λέω είναι μια προσωπική άποψη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει ξεκάθαρη άποψη και είναι αυτή που εκφράστηκε και χθες και σήμερα, μέσω των δηλώσεών μου και δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags