Facebook Pixel Να κάνει σύμμαχους τους... θεσμούς
| 2015-04-24 20:39:00

Να κάνει σύμμαχους τους... θεσμούς

Να κάνει σύμμαχους τους... θεσμούς

Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει η ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη και έτσι στερείται το δικαίωμα από τα αδέρφια μας της Βορείου Ελλάδος που έχουν στερηθεί την ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια, με εξαίρεση την περυσινή πίκρα με τον Αγροτικό Αστέρα, να δουν την ΑΕΚ. Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου

Η απαγόρευση της ΓΓΑ προς τον Ηρακλή αγνοεί τις άριστες σχέσεις που έχουν οι οργανωμένοι των δύο ομάδων και το μόνο που εύχομαι είναι να μην γίνεται αυτό επειδή έχουν πειστεί από την ξεδιάντροπη προπαγάνδα πως... ευνοούν την ΑΕΚ επειδή προσπαθούν να καθαρίσουν το πιο βρωμικό ποδόσφαιρο της Ευρώπης. Ας ελπίσουμε πως είναι μόνο φόβος για επεισόδια και τίποτε άλλο. Κρίμα για τους Ενωσίτες της Βόρειου Ελλάδος που περίμεναν πως και πως την Κυριακή.

@ Η ομάδα όμως θα είναι εκεί την Κυριακή. Σε έναν αγώνα που θεωρώ πως είναι ο πιο δύσκολος αγώνας πρωταθλήματος των τελευταίων δύο ετών. Με την αδιαμφισβήτητα καλύτερη ομάδα του Βόρειου Ομιλου εκτός έδρας και μάλιστα πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Θεωρώ αυτό το ματς το πιο κρίσιμο και ειλικρινά χαίρομαι γιατί θέλω να δω την ομάδα σε έναν τέτοιο αγώνα τώρα και όχι όταν θα έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά η επιστροφή. Είναι μια ευκαιρία για την ομάδα να τελειώσει τα πλέι οφ πριν αρχίσουν. Και βέβαια να επιβεβαιώσει πως δεν έχει καμία σχέση με αυτή την κατηγορία και τις ομάδες της, ούτε καν με την καλύτερη από αυτές. Φυσικά αυτός που ίσως καίγεται περισσότερο είναι ο Ηρακλής κι αυτό κάνει το ματς ακόμη πιο ενδιαφέρον γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν χάσει από την ΑΕΚ μπαίνει σε μεγάλη περιπέτεια ανάλογα βέβαια και με τα άλλα αποτελέσματα. Άλλο ένα στοιχείο που κάνει το παιχνίδι της Κυριακής τόσο ενδιαφέρον για την ΑΕΚ.

@ Για να γυρίσουμε όμως στο θέμα των ημερών, το νέο αθλητικό νόμο δηλαδή βλέπω με χαρά πως σιγά σιγά και μιλώντας με άτομα που πρέπει ο έχων, αδιαμφισβήτητα, την πρόθεση να αλλάξει τα πράγματα στο πιο βρωμικό πρωτάθλημα της Ευρώπης Κοντονής αρχίζει να "παίζει" πιο έξυπνα. Επειδή το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει ΠΑΝΤΑ ο στόχος του θα πρέπει να είναι ένας. Να διαλύσει αυτή την σαπίλα. Αυτό δεν μπορεί να την κάνει καταργώντας το αυτοδιοίκητο με ένα άρθρο βάζοντας ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ στο ίδιο επίπεδο με το παραμάγαζο της ΕΠΟ. Αντίθετα στην συνάντηση που θα γίνει και δεν πρέπει να είναι η μόνη με τους εκπροσώπους των... θεσμών, που είναι και της μόδας, ο υπουργός πρέπει να τους κάνει συμμάχους του. Και πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει έχοντας απλά τα δύο πορίσματα των εισαγγελικών αρχών. Και βέβαια εκτός από αυτό πρέπει να θυμηθεί ότι είναι... κράτος. Το κράτος λοιπόν αν θέλει έχει τον τρόπο να βάλει τους... Γκιρτζίκηδες και τους λοιπούς προεδράκους των ΕΠΣ να βάλουν αυτά που πρέπει στο καταστατικό τους. Άντε γερά.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags