Facebook Pixel Άναψαν καπνογόνα μετά τα συνθήματα στη Βουλή!
Life
| 2015-04-25 12:50:00

Άναψαν καπνογόνα μετά τα συνθήματα στη Βουλή!

Άναψαν καπνογόνα μετά τα συνθήματα στη Βουλή!

Μέσα σε φανατισμένο κλίμα, από το οποίο δεν έλειψαν τα πανό με τα συνθήματα και τα μικροεπεισόδια, τα κόμματα ολοκλήρωσαν με τις ψηφοφορίες, τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, στις ολομέλειες της Βουλής...

Λίγο έλειψε να διακοπεί η σημερινή ολομέλεια, όταν κατά τη διάρκεια λογομαχίας ανάμεσα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, οι συνάδελφοί τους στις κερκίδες, άναψαν καπνογόνα για να τους εμψυχώσουν.

Αμέσως παρενέβη ο πρόεδρος κ. Μητρόπουλος ο οποίος διέταξε να ανοίξουν τα παράθυρα της οροφής για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, ενώ απείλησε τους δύο ταραξίες ότι θα τους αποβάλλει από τον αγωνιστικό χώρο.

Το επεισόδιο αυτό αποτέλεσε την κορύφωση μιας ιδιαίτερα θερμής αγωνιστικά εβδομάδας που ξανάνοιξε τη συζήτηση για τα θέματα κανονισμού και ασφαλούς διεξαγωγής των συζητήσεων και των ψηφοφοριών στο κοινοβούλιο.
Ανάμεσα στα άλλα, επανήλθε μια παλιά πρόταση από τον φρούραρχο της Βουλής: στο εξής, για λόγους ασφαλείας, να παραμένει κενή μια σειρά καθισμάτων, ανάμεσα στα έδρανα-κερκίδες των βουλευτών που υποστηρίζουν διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις.

Παράλληλα, ο προεδρεύων κ. Μητρόπουλος, προειδοποίησε τους συνδέσμους βουλευτών ότι, κάθε φορά που ακούγονται απρεπή συνθήματα κατά των αντιπάλων, θα διακόπτει τον αγώνα, θα εκκενώνεται η κερκίδα και η ψηφοφορία θα κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας.

Τέλος, υπάρχει σκέψη να τοποθετηθούν κάγκελα ανάμεσα στις διαφορετικές κομματικές παρατάξεις ώστε να αποφεύγονται οι μικροσυμπλοκές και οι βουλευτές να εισέρχονται από ξεχωριστή είσοδο (με τουρνικέ) αφού πρώτα υποβάλλονται σε σωματικό έλεγχο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, δημοσιεύθηκαν πρώτη φορά στο protagon.gr, στις 20 Ιουλίου 2013. Αποτελούν δε, προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags