Facebook Pixel "Το ντοπάρισμα του ΠΑΟΚ είναι από τον λαό του"
Άλλα Σπορ
| 2015-04-28 16:44:00

"Το ντοπάρισμα του ΠΑΟΚ είναι από τον λαό του"

"Το ντοπάρισμα του ΠΑΟΚ είναι από τον λαό του"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου και μίλησε για το παιχνίδι του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την συνάντηση με τους οργανωμένους:

«Μας έχουν βοηθήσει απίστευτα οι οργανωμένοι και έχουν αναλάβει να προστατεύουν τον κόσμο».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Το ντοπάρισμα του ΠΑΟΚ είναι από τον λαό του. Εγώ από πέρυσι ζητούσα να γίνει ντόμπινγκ κοντρόλ και ούτε με άκουσε κανένας. Φέτος, στη Σύρο έγινε δύο φορές ντόπινγκ κοντρόλ και είμασταν καθαροί. Τώρα ζητάνε στο 2-0 ντόπινγκ κοντρόλ και φυσικά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί αυτές οι ανακοινώσεις θέλουν να προκαλέσουν. Είμαι σίγουρος πως και στο γήπεδο θα προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους και πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Κάνουν ένα πόλεμο εντυπώσεων και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα. Θέλει πολύ προσοχή».

Για τις φήμες για πλαστά εισιτήρια:

«Πρέπει να πηγαίνει ο κόσμος να αγοράζει εισιτήρια από τον επίσημο ΠΑΟΚ και να μην παίρνει εισιτήρια που κυκλοφορούν στον δρόμο. Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος και θέλουμε ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον τελικό να μείνει έξω».

Για την δίψα του κόσμου:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψάει για τίτλους και αυτό που καταφέρνει η ομάδα του μας είναι για πρώτη φορά. Πάμε να φέρουμε ένα νταμπλ και αυτό δεν έχει ξανασυμβεί».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ:

«Αύριο έχουμε ακόμα ένα ματς και μετά θα δώσουμε το στίγμα για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο και δεν φοβάται κανέναν. Αν είχαμε αυτή την στήριξη από την αρχή της χρονιάς θα πηγαίναμε για Ευρωπαϊκό. Ο ΠΑΟΚ έχει όλες τις συνθήκες που χρειάζονται για να πάρει Ευρωπαϊκό. Η επιτυχία μας θέλει συνέχεια».

Για την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη:

«Ο Ιβάν Σαββίδης χαίρεται με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ και έχει ανεβάσει όλα τα τμήματα. Στην συγκεκριμένη στιγμή, πρότεινε να μας καλύψει τα έξοδα που θα κάναμε με τον Ολυμπιακό και ήταν μια πολύ μεγάλη βοήθεια. Εγώ προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags