Facebook Pixel Μελισσανίδης: «Μην διώξω κανέναν από τώρα»!
| 2015-05-14 21:15:00

Μελισσανίδης: «Μην διώξω κανέναν από τώρα»!

Μελισσανίδης: «Μην διώξω κανέναν από τώρα»!

Άγριο «κράξιμο» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ. «Στα πλέι οφ είμαστε... τσίρκο Medrano» είπε μεταξύ άλλων και τους «απείλησε» ενόψει καλοκαιριού.

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης και... κατσάδιασε τους παίκτες της Ένωσης για τις μέτριες εμφανίσεις τους στα πλέι οφ. Παρότι χθες νίκησαν με 1-0 την Λάρισα, η εικόνα δεν άρεσε στον «Τίγρη» και αυτό φάνηκε από τις σκληρές ατάκες του.

«Στα πλέι οφ παρουσιαζόμαστε σαν τσίρκο. Δεν είναι αυτή εικόνα ομάδας. Στα τελευταία ματς το μόνο που βλέπω είναι ότι μέσα στο γήπεδο μπαίνουν μόνο οι φανέλες. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός. Για να μη διώξω κανέναν από τώρα, το καλοκαίρι θα μιλήσουμε με όλους για να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Συνέλθετε όσο είναι νωρίς. Αυτό σας λέω μόνο. Μαθαίνω για κρούσματα απειθαρχίας ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Μην ξαναμάθω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό σας λέω μόνο. Παίζετε στην ΑΕΚ, έχετε τα πάντα και δε σας λείπει τίποτα. Εκτός αν σας λείπει. Να μου το πείτε να το ξέρω. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την ομιλία του και κυρίως από την τελευταία φράση, φαίνεται πως τελικά κανείς από τους παίκτες (εκτός φυσικά από κάποιους που δεν... κουνιούνται με τίποτα) δεν είναι σίγουρος για τη νέα σεζόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags