Facebook Pixel Μπαμ με Αντσελότι! Φεύγει από τη Ρεάλ και πάει...
| 2015-05-15 15:30:00

Μπαμ με Αντσελότι! Φεύγει από τη Ρεάλ και πάει...

Μπαμ με Αντσελότι! Φεύγει από τη Ρεάλ και πάει...

Δε θα σκάσει ο Ιταλός επειδή δεν τον θέλουν στη Μαδρίτη, μετά τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους! Πού θα συνεχίσει την καριέρα του; Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ... 

Σκληρή κριτική δέχεται ο Κάρλο Αντσελότι τις τελευταίες ώρες στη Μαδρίτη, μετά την αποκλεισμό από τη Γιουβέντουτς στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και γενικότερα την αποτυχημένη φετινή χρονιά, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης θα χάσει και το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Το βαρύ κλίμα που υπάρχει σε βάρος του Ιταλού τεχνικού έχει δημιουργήσει ήδη αρκετά σενάρια για το μέλλον του, με τα περισσότερα να συμφωνούν ότι μετράει μέρες στον πάγκο της Βασίλισσας.

Την ίδια ώρα, στην πατρίδα του Αντσελότι, που προφανώς έχουν καλύτερη ενημέρωση, προχωράνε ακόμα πιο πολύ το θέμα, αποκαλύπτοντας ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα της καριέρας του!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Sportmediaset, ο Αντσελότι έχει μιλήσει με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι και, μάλιστα, έχει συμφωνήσει να αναλάβει την αγγλική ομάδα, όταν αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους Μερένχες! Η ιταλική ιστοσελίδα εμφανίζεται σίγουρη για την είδηση και υποστηρίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ζήτημα.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ του ειδικού ανακριτή για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0! Διαβάστε το ρεπορτάζ   ΕΔΩ  

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags