Facebook Pixel Βουδιστικές τελετές ο Περέιρα για να παραμείνει!!!
| 2015-05-23 10:15:00

Βουδιστικές τελετές ο Περέιρα για να παραμείνει!!!

Βουδιστικές τελετές ο Περέιρα για να παραμείνει!!!

Ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στο sportdog τι κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός για να μη φύγει από τον Ολυμπιακό μετά τον σημερινό τελικό του Κυπέλλου! Δε θα το πιστεύετε...

Δεν θα είναι ο πρώτος προπονητής που μ΄ αυτόν η ομάδα του παίρνει το νταμπλ και ο ίδιος παίρνει τον πούλο. Συμβαίνει. Και ο Πορτογάλος του Ολυμπιακού να γίνει ο πρώτος, όχι στην Ελλάδα, αλλά συγκεκριμένα στο λιμάνι, νταμπλούχος και διωγμένος.

Το κλίμα, όχι αδικαιολόγητα, δεν είναι θετικό για τον Βίτωρ Περέιρα. Πολλά του έχουν μαζεμένα. Αρκετά του χρεώνουν, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν τον παίρνουν στα σοβαρά. Επειδή δίνει δικαιώματα με κάποιες "εκκεντρικότητες" του, τις οποίες παραξηγούν οι άσχετοι με την κινέζικη κουλτούρα και τις μεταφυσικές αναζητήσεις, τις οποίες ασπάζεται ο Περέιρα.

Για να αντιμετωπίσουμε περισσότερο γήινα και πραγματιστικά την προοπτική παραμονής ή, όχι στον Ολυμπιακό του Περέιρα θα σημειώσουμε με μια κουβέντα το εξής. Ο Πορτογάλος είναι στον αέρα από τη μία και από την άλλη η τύχη του στον Ολυμπιακό κρίνεται από το αποτέλεσμα στον τελικό του κυπέλλου. Αν έτσι συμβαίνει, δηλαδή σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που βρίσκονται πολύ κοντά στον πρωταθλητή, τότε γεννιούνται ερωτήματα για το πως σκέπτεται ο Μαρινάκης.

Αν είναι δυνατόν να κρίνεται ένας προπονητής από έναν αγώνα. Μόνον από έναν αγώνα. Τον θεωρούν εκτός τόπου και χρόνου τον Περέιρα. Και λοιπόν; Αν η ομάδα κερδίσει την Ξάνθη, ο προπονητής θα είναι ...άλλος. Όχι αυτός που έχουν γνωρίσει πέντε μήνες.

Τελικός είναι ο αγώνας, όμως ο αντίπαλος λέγεται Ξάνθη, για να μη ξεχνιόμαστε. Μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος, όχι κορυφής.

Κάνει, λένε, "καραγκιοζιλίκια" ο Περέιρα. Πανηγύριζε με σφιγμένες γροθιές ένα γκολ στο φιλικό ματσάκι με τον Παναιτωλικό. Εχει αλλάξει τα αποδυτήρια στου Ρέντη, τους πύργους και τις χέστρες, για να βελτιώσει το σύλλογο. Νομίζει ότι είναι ο Γκουαρδιόλα ή ο Κλίνσμαν που όταν πήγε στην Μπάγερν εγκατέστησε κάτι αγάλματα του Βούδα σε εμφανή σημεία για να προσθέσουν ψυχική ισορροπία και γαλήνη στους παιχταράδες τον Βαυαρών. Αυτό μου έλεγε χαρακτηριστικά ένας δικός μου.

Και λοιπόν; Θα αλλάξει ένας άνθρωπος επειδή θα κερδίσει η ομάδα ένα ματς, έστω τον τελικό; Ο ίδιος θα ΄ναι. Αυτός που είναι. Με ποια, λοιπόν, λογική θα τον κρατήσουν ή, θα τον σουτάρουν τον Περέιρα.

ΝΕΑ ΜΠΟΥΚΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών, γράφει ο apodytiriakias.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags